połączenia elektryczne stacyjki

[ Dodano: 2007-10-17, 10:14 ]
Schemat instalacji elektrycznej WSK M-06 B3 z lat 80-tych

To rozumiemy, że zaczynasz uprawiać klasyczny WT?mam wueske 4 i niemam w ogóle w niej żadnych swiateł więc postanowiłem sie z deczka pofatygować i zrobić swiatełka tylko mam problema...
Ksiazka "Instrukcja Napraw Dane do naprawy i obsługi" strona 40konan pisze:Ma ktoś może schemat lub wie jak najlepiej zrobić ładowanie Akumulatora w wsk 125 M06b3 (bąk) był bym wdzięczny może być na 6 lub 12 [ V ]
To już przeanalizowałem 1 majaShoei pisze:Ksiazka "Instrukcja Napraw Dane do naprawy i obsługi" strona 40konan pisze:Ma ktoś może schemat lub wie jak najlepiej zrobić ładowanie Akumulatora w wsk 125 M06b3 (bąk) był bym wdzięczny może być na 6 lub 12 [ V ]
moze nieaktulane, ale co ma zrobienie swiatel do WT? bo niezabardzo rozumiem. jesli działajace swiatla sa dla ciebie wt, to rozumiem ze ty masz sama rame, bak z butelki plastikowej 0.5l silnik i kola i nazywasz ja Wueska...Fenix pisze:To rozumiemy, że zaczynasz uprawiać klasyczny WT?mam wueske 4 i niemam w ogóle w niej żadnych swiateł więc postanowiłem sie z deczka pofatygować i zrobić swiatełka tylko mam problema...
A tyle na tym forum już powiedziano, że są wueski i... Wueski. Czyta się to tak samo, tylko jedna litera różnicy, ale sens zupełnie inny!!
Dyszel też jej wstawisz?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości