co zmienia zaplon cdi wsk 125

Modyfikacje oraz poprawa sprawności motocykla. Forum NIE popiera modyfikacji motocykli na crossy itp. Tematy będą usuwane bez uprzedzeń.
Odpowiedz
tomek2220
Posty: 18
Rejestracja: 2015-02-26, 10:04
GG: 0
Moje maszyny: Wsk 125
Gil
Lokalizacja: starogard gdanski
Kontaktowanie:

co zmienia zaplon cdi wsk 125

Post autor: tomek2220 » 2015-07-09, 21:47

Witam mam wsk 125 i zastanawiam się czy kupic gotowy zestaw zapłonu cdi
Pytanie do was co się zmieni bądź co przez to osiagne:
jakie plusy sa tej zmiany????

Awatar użytkownika
Jawer
Posty: 148
Rejestracja: 2011-11-22, 18:25
GG: 6650935
Moje maszyny: WSK m06-z2
JAWA 250/04
Lokalizacja: Zduńska Wola / Łódź
Kontaktowanie:

Re: co zmienia zaplon cdi wsk 125

Post autor: Jawer » 2015-07-10, 11:53

+ 10 koni do mocy.
Zapraszam na forum starych Jaw - http://www.jawa250.fora.pl

Awatar użytkownika
Tomeekkkk
Posty: 122
Rejestracja: 2014-01-04, 21:45
GG: 0
Moje maszyny: WSK 125 gil
Lokalizacja: Łódź
Kontaktowanie:

Re: co zmienia zaplon cdi wsk 125

Post autor: Tomeekkkk » 2015-07-10, 14:03

ja tych KM nie odczuwam

tomek2220
Posty: 18
Rejestracja: 2015-02-26, 10:04
GG: 0
Moje maszyny: Wsk 125
Gil
Lokalizacja: starogard gdanski
Kontaktowanie:

Re: co zmienia zaplon cdi wsk 125

Post autor: tomek2220 » 2015-07-13, 13:39

Proszę o normalne odpowiedzi

Awatar użytkownika
Savier
Administrator
Posty: 6300
Rejestracja: 2010-05-20, 18:47
GG: 0
Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75
Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
Kontaktowanie:

Re: co zmienia zaplon cdi wsk 125

Post autor: Savier » 2015-07-13, 14:28

Tomek, no a pomyśl logicznie i na chłopski rozum... :D i przede wszystkim - po prostu przeczytaj temat o cdi - paredziesiąt stron powinno zaspokoić Twoją ciekawość.

Awatar użytkownika
qpa
Posty: 529
Rejestracja: 2011-09-12, 13:11
GG: 0
Moje maszyny: mustang ttr
Lokalizacja: Lublin
Kontaktowanie:

Re: co zmienia zaplon cdi wsk 125

Post autor: qpa » 2015-07-13, 14:29

Cudów się nie spodziewaj ale plusy to:

bezobsługowy - założyłem i śmigam

ładowanie i światła - jak w motocyklu, wszystko świeci jak trzeba, prądu w sam raz

Awatar użytkownika
Tomeekkkk
Posty: 122
Rejestracja: 2014-01-04, 21:45
GG: 0
Moje maszyny: WSK 125 gil
Lokalizacja: Łódź
Kontaktowanie:

Re: co zmienia zaplon cdi wsk 125

Post autor: Tomeekkkk » 2015-07-13, 14:57

jak zamontujesz CDI na pewno już platynek nie założysz

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: 9stachu9 i 1 gość