Korbowód silnik 060

Wał korbowy, tłok, cylinder, głowica
bayu
Posty: 418
Rejestracja: 2012-07-15, 00:25
GG: 0
Moje maszyny: Toczydło mniejsze, toczydło większe.
Lokalizacja: Małopolskie
Kontaktowanie:

Re: Korbowód silnik 060

Post autor: bayu » 2016-09-16, 16:55

to był oryginał PRL? czy regenerowany?

Awatar użytkownika
Muciek
Posty: 1459
Rejestracja: 2010-08-22, 23:28
Moje maszyny: Promoty
Lokalizacja: Radziechowy
Kontaktowanie:

Re: Korbowód silnik 060

Post autor: Muciek » 2016-09-16, 17:04

A skąd mam wiedzieć czy był regenerowany , wał zmd z małymi otworami czyli 060. Otwory sworznia nie były luźne i nie wyglądał że ktoś go rozbierał.

Awatar użytkownika
Savier
Administrator
Posty: 6308
Rejestracja: 2010-05-20, 18:47
GG: 0
Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75
Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
Kontaktowanie:

Re: Korbowód silnik 060

Post autor: Savier » 2016-09-16, 17:24

Bayu, już Cię skopiował Świdnik, ja bym ich dojechał jakimś długim postem :mrgreen: :mrgreen:

bayu
Posty: 418
Rejestracja: 2012-07-15, 00:25
GG: 0
Moje maszyny: Toczydło mniejsze, toczydło większe.
Lokalizacja: Małopolskie
Kontaktowanie:

Re: Korbowód silnik 060

Post autor: bayu » 2016-09-16, 19:05

a Pewnie że im Pojade hehehe ;) List napisze :mrgreen: jak śmieli :faint:

Patafil65
Posty: 173
Rejestracja: 2016-02-27, 10:04
GG: 0
Moje maszyny: M11W, M17, 250-353, Motorynka M1 od Ojca :)
Lokalizacja: Toruń
Kontaktowanie:

Re: Korbowód silnik 060

Post autor: Patafil65 » 2016-09-18, 22:53

Hey napisz też i do tych z linka, parametry podane przez ciebie pasują, tylko nazwa się nie zgadza:
http://medias.schaeffler.com/medias/en! ... RMy6WZeRKa
Wygląda na to, że cały świat cię kopiuje, nie zgłosiłeś w porę wniosku o prawa patentowe, czyli jakieś kilkadziesiąt lat wstecz i teraz to już chyba pozamiatane ;-) .

bayu
Posty: 418
Rejestracja: 2012-07-15, 00:25
GG: 0
Moje maszyny: Toczydło mniejsze, toczydło większe.
Lokalizacja: Małopolskie
Kontaktowanie:

Re: Korbowód silnik 060

Post autor: bayu » 2016-09-20, 15:17

Przeciez pisałem ze Parametry sa katalogowe:) to twierdziliłeś ze sobie wymysliłem, cos co nie ma prawa działać, i ze błedne bo więcej rolek a podaje że obroty graniczne wzrosły, nie zgadzałeś sie z tym to teraz sam widzisz ze Twoje teorie nie do końca pokrywają sie z rzeczywistością :) juz sam nie wiesz do czego sie przyczepić. Nie było parametrów to było zle bo wydumka, lub nie prawdziwe, teraz sam znalazłeś Parametry to też zle. :mrgreen:

Tyle ze tylko moje ma zmienioną geometrie koszyka tak aby nie wycierał bieżni oraz powłoke ślizgową. :):):)

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość