Brak mocy przy obciążeniu

Gaźnik, filtr powietrza, kolanko wydechowe, tłumik
tomcio
Posty: 247
Rejestracja: 2017-03-26, 13:24
GG: 0
Moje maszyny: WSK125- WSK175 KOBUZ -KOMAR2352
Lokalizacja: Miechów
Kontaktowanie:

Re: Brak mocy przy obciążeniu

Post autor: tomcio » 2017-08-20, 13:20

sprubóje czymś tłumnik wyczyscić w środku, może kretem ?? i zobacze wtedy czy będzie ją mulić z wkladką

Awatar użytkownika
daroohd
Posty: 2319
Rejestracja: 2013-06-03, 18:58
GG: 0
Moje maszyny: Wsk Lelek.
Lokalizacja: Skała

Re: Brak mocy przy obciążeniu

Post autor: daroohd » 2017-08-20, 17:59

Ja robię tak iż biorę kawałek foli zakładam ja na początek wydechu co wchodzi kolanko szczelnie owijam taśma czarna taka elektryczna nalewam ropę ok 0,7 przez koniec wydechu jak wyciągnięta ta wkładka i zostawiam do zamoczenia trzepiąc wydechem od czasu do czasu niech się z dzień dwa tak pomoczy co jakiś czas potrząchaj potem zlej ten syf, załóż wydech bez wkładki pośmigaj wypchnie jeszcze ten syf wkładkę wyczyść na lustro szczotka drucianą załóż po jakimś czasie i spr efekty mi na tej dorobionej lepiej śmiga bo ona blokuje moc ale bez niej na czystym wydechu rewelacji tez nie ma..

Awatar użytkownika
jjaworskyy
Moderator
Posty: 911
Rejestracja: 2011-09-25, 20:51
GG: 0
Moje maszyny: M06B3
KoBuz
Lokalizacja: Gdańsk
Kontaktowanie:

Re: Brak mocy przy obciążeniu

Post autor: jjaworskyy » 2017-08-20, 19:04

Żeby nie zakładać nowego tematu, jak ja wyjąć?

tomcio
Posty: 247
Rejestracja: 2017-03-26, 13:24
GG: 0
Moje maszyny: WSK125- WSK175 KOBUZ -KOMAR2352
Lokalizacja: Miechów
Kontaktowanie:

Re: Brak mocy przy obciążeniu

Post autor: tomcio » 2017-08-23, 21:20

Dzięki za rade, w weekend lece na świdnik. Jak objade te trase to będe próbowal czyscić ten wydech jak mówisz.

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość