przelotki linek w b1

podwozie - nadwozie
Odpowiedz
nadamus
Posty: 92
Rejestracja: 2015-06-04, 14:16
GG: 0
Moje maszyny: wsk1970
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

przelotki linek w b1

Post autor: nadamus » 2017-11-07, 22:47

jak wyglądają oryginalne przelotki linek hamulca i licznika do b1 (i ewentualnie gdzie można kupić nowe). przymierzałem takie jak na tych aukcjach:
http://allegro.pl/uchwyt-linki-licznika ... 18256.html
http://allegro.pl/przelotka-mocowanie-l ... 28376.html

i za chiny nie wiem jak je zamontować- otwory mam fi6 i takie nie wchodzą bo trzeba powiększać otwory. oryginalnych już nie mam

sbanys
Posty: 735
Rejestracja: 2013-12-29, 20:10
GG: 0
Moje maszyny: WSK M06B1, WSK M150, WSK M06-64,
WSK M06 L, WSK M06 Z2
Lokalizacja: Wolbrom
Kontaktowanie:

Re: przelotki linek w b1

Post autor: sbanys » 2017-11-08, 16:46

Aby zamontować te co podałeś z linka powinieneś w błotniku mieć po 2 otworki. Jeżeli masz jeden otworek to przelotki będą inne:
http://allegro.pl/nowe-mocowanie-linki- ... 35243.html

nadamus
Posty: 92
Rejestracja: 2015-06-04, 14:16
GG: 0
Moje maszyny: wsk1970
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

Re: przelotki linek w b1

Post autor: nadamus » 2017-11-08, 19:51

thx- tak myślałem ale nigdzie nie mogłem ich dostać ;)

lukaszooo
Posty: 58
Rejestracja: 2016-10-16, 21:48
GG: 0
Moje maszyny: Jawa 350 TS
CBR 900RR
WSK 175 do remontu
Lokalizacja: Cegłów
Kontaktowanie:

Re: przelotki linek w b1

Post autor: lukaszooo » 2017-11-08, 23:30

Robie b1 z 1970r i w niej sa przelotki jak z pierwszego posta.

nadamus
Posty: 92
Rejestracja: 2015-06-04, 14:16
GG: 0
Moje maszyny: wsk1970
Lokalizacja: białystok
Kontaktowanie:

Re: przelotki linek w b1

Post autor: nadamus » 2017-11-09, 05:54

tez mam 1970 ale jest jeden otwór ;) zapytam z ciekawości- masz takie koło zamachowe:viewtopic.php?f=64&t=27348&p=641984#p641984

lukaszooo
Posty: 58
Rejestracja: 2016-10-16, 21:48
GG: 0
Moje maszyny: Jawa 350 TS
CBR 900RR
WSK 175 do remontu
Lokalizacja: Cegłów
Kontaktowanie:

Re: przelotki linek w b1

Post autor: lukaszooo » 2017-11-09, 06:42

Moto nie moje. Nie pamietam jakie jest kolo. Jak chcesz to zrobie zdjecie.

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość