Panowie, okazja do zaprezentowania swoich maszynek, a oto cytat z lokalnej gazety:
a zlot odbywa sie w ŚWIDNICY (dolny śląsk) przypominam dla tych mniej domyślnych mogących pomylić to miasto ze Świdnikiem.
"MIASTO OPANUJĄ MOTORY
Będzie wielka parada motocykli, pokazy jazdy ekstremalnej, koncerty rockowe i przede wszystkim dobra zabawa. Świdnicki Klub motocyklowy RED RIDER już po raz czwarty organizuje w naszym mieście zlot motocyklowy.
Pasjonaci motocykli zjadą do Świdnicy w piątek 12 września. Do 14 września biwakować na terenach OSIR-u. Wieczory przy ognisku i kuflu zimnego piwa zlotowiczom umilać będą koncert rockowe. Zagrają: HIV, The Floorators, No Buisnes, Birma Blue Band, Zakaz Wjazdu, Rażeni Piorunem i największa gwiazda: Rammmsten (czeski zespół grający covery swoich niemieckich idoli).
Nie zabraknie także atrakcji dla mieszkańców miasta. W sobotę 13 września ulicami Świdnicy przejedzie wielka kolumna motocykli. Zakończy się około godziny 12.00 postojem w Rynku. Tam też pokaz ekstremalnej jazdy na motorze da Czech Pavel Vik. Będzie również pokaz udzielania pierwszej pomocy.
Będzie to już czwarty zlot organizowany przez klub Red Rider.-Największą frekwencję mieliśmy dwa lata temu. Przed rokiem plany troche popsuła nam aura ale i tak gościliśmy około 200 motocykli z Polski oraz Czech - mówi DARIUSZ DUCZYŃSKI, prezes Red Ridera. "
serdecznie zapraszam, sam przyjdę tylko bez swoich maszyn bo nie mam ich na miejscu ale do msc. biwakowania mam jakieś 500metrów Licze na powiększenie frekwencji do ponad 200uczestników
IV ŚWIDNICKI ZLOT MOTOCYKLOWY
- WSKarz
- GG: 960779
- Kontaktowanie:
IV ŚWIDNICKI ZLOT MOTOCYKLOWY
Jedzie wielki ociężały,brudny,stary traktor polami kopci,dymi
tah tah tah gdzie po mojej miedzy!!!!
tah tah tah gdzie po mojej miedzy!!!!