Czy to cięgno będzie pasowało do wsk 175 Kobuz?
http://allegro.pl/item581545496_mz_etz_ ... mulca.html
Bo mój pręt jest już trochę zardzewiały i powyginany... a akurat kupuję u tego sprzedawcy inne części więc będę miał jeden koszt przesyłki
CIęgno hamulca wsk 175
- wujcio
- GG: 0
- Kontaktowanie:
- wsk rider
- GG: 1827549
- Kontaktowanie:
Re: CIęgno hamulca wsk 175
powinien pasować bo wygląda jak w wsk tylko ciekawe czy długość taka sama???
Panowie ja poprostu lubie zapier....ć na wsk
- wujcio
- Kontaktowanie:
nom właśnie hehe niby taka sama
może mi sprzedawca odpisze jaką ma długość bo wygląda ładnie a nie chce kupować bubla ;/
jak coś jest do wszystkiego (wsk 125, 175, etz 150,250) to może być do niczego ale możliwe że różnica długości jest nie wielka...
może mi sprzedawca odpisze jaką ma długość bo wygląda ładnie a nie chce kupować bubla ;/
jak coś jest do wszystkiego (wsk 125, 175, etz 150,250) to może być do niczego ale możliwe że różnica długości jest nie wielka...
- Anzel
- Moje maszyny: Kilkanaście
- Kontaktowanie:
Godzinka roboty i dorobisz identyczny Dysponując nozycami do metalu,imadłem oraz kompletem gwintowników Pomijam aspekt estetyczny powłoki,to już indywidualna sprawa.Mój jest pomalowany czarnym połyskiem bo dla mnie liczy sie żeby był przynajmniej prosty
""Yes Rico...Kaboom""
Ekipa Południe®
Ekipa Południe®
- wujcio
- Kontaktowanie:
Przepatrzyłem i mam w domu taki pręt tylko że nierdzewny więc dorobić żaden problem a na pewno będzie dużo trwalszy i na pewno nie zardzewieje
Popatrzyłem na stary pręt i widać że już długo by nie wytrzymal na zagięciu już jest dosyć wygnieciony
Popatrzyłem na stary pręt i widać że już długo by nie wytrzymal na zagięciu już jest dosyć wygnieciony