WSK M06B1 1968
- marian6666
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK m06 b1 '69
WSK m06 b3 '74
Dżawa mustang - Lokalizacja: okolice Łukowa/Warszawa
- Kontaktowanie:
WSK M06B1 1968
A to moja bestia po sobotnim wypadzie do lasu;p;p
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tam skąd jestem najpiekniejszy las,dziewczyny w sukienkach najładniejsze! .
- Chota
- Moje maszyny: Kilka
- Kontaktowanie:
Re: WSK M06B1 1968
Można ponarzekać ,że pokrowiec siedzenia nie taki.. ,że cylinder aluminiowy i coś się stało z tłumikiem.... ale to w końcu jedna z najpiękniejszych modeli WSK`i więc zrobić szparunki i może coś z chromem na tylnych amortyzatorach ? I będzie B1 jak ta "lala" .A papier masz ?
Polish motorcycles never die !!!
- Stary
- GG: 3029753
- Moje maszyny: Wigry 3 + Gnom.
- Kontaktowanie:
No lakier jak na mojej 6 lat temu zanim zmatowiał Ciekawe czy moją z 1971 skończe w końcu w tym sezonie
- xradusx
- Moje maszyny: TT600R
AWO425T - Lokalizacja: Münster
- Kontaktowanie:
Stary skończysz skończysz tak jak ja moją B1
Nie wiem ale jak widzę ten model wsk to nogi miękkie mi się robią uwielbiam
Jest piękna ale rozwalił mnie korek baku od czego to ?
Nie wiem ale jak widzę ten model wsk to nogi miękkie mi się robią uwielbiam
Jest piękna ale rozwalił mnie korek baku od czego to ?
- marian6666
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK m06 b1 '69
WSK m06 b3 '74
Dżawa mustang - Lokalizacja: okolice Łukowa/Warszawa
- Kontaktowanie:
No,to po kolei:)
*siedzenie jest u tapicera, dorabia gąbke żeby było "garbate" tak jak w orginale. Akurat była fajna pogoda, wiec nie moglem wytrzymać zeby nie pojezdzic, a że akurat miałem taka kanpae pod ręka to wybór był oczywisty;p
*co do cylindra to jakies miesiąc temu orginalny, żeliwny spłatał mi figla - wypadło zabezpieczenie sworznia i niestety porysowało gładź.. teraz poszedł do szlifu i niedługo powinien być z powrotem:)
* szparunki to troche ciezsza sprawa, jak skołuje sprężarkę to sie pomyśli:) zreszta narazie jeszcze za zimno ma malowanie, moim zdaniem
*korek jest chyba od Żuka, kupiłem ja z takim. Pewien czas jezdziłem na czarnym, teoretycznie orginalnym, ale troche przeciekał, co na tym chromowanym sie nie zdarza. jednak patrząc tu http://motocykle.svasti.org/index.html? ... m06_b1.htm tez mamy taki korek jak mój, więc może też jest on orginalny:)
*siedzenie jest u tapicera, dorabia gąbke żeby było "garbate" tak jak w orginale. Akurat była fajna pogoda, wiec nie moglem wytrzymać zeby nie pojezdzic, a że akurat miałem taka kanpae pod ręka to wybór był oczywisty;p
*co do cylindra to jakies miesiąc temu orginalny, żeliwny spłatał mi figla - wypadło zabezpieczenie sworznia i niestety porysowało gładź.. teraz poszedł do szlifu i niedługo powinien być z powrotem:)
* szparunki to troche ciezsza sprawa, jak skołuje sprężarkę to sie pomyśli:) zreszta narazie jeszcze za zimno ma malowanie, moim zdaniem
*korek jest chyba od Żuka, kupiłem ja z takim. Pewien czas jezdziłem na czarnym, teoretycznie orginalnym, ale troche przeciekał, co na tym chromowanym sie nie zdarza. jednak patrząc tu http://motocykle.svasti.org/index.html? ... m06_b1.htm tez mamy taki korek jak mój, więc może też jest on orginalny:)
Tam skąd jestem najpiekniejszy las,dziewczyny w sukienkach najładniejsze! .
- xradusx
- Moje maszyny: TT600R
AWO425T - Lokalizacja: Münster
- Kontaktowanie:
marian6666 w B1 nigdy nie było takiego korka ten co dałeś lin to są fotki z aukcji allegro a wystarczy spojrzeć na lusterko i tylne amortyzatory żeby powiedzieć wszystko
Ludzie zakładali te korki tylko po to żeby mieć w wsk zamykanie na kluczyk jak zostawiali gdzieś na dłużej moto
Ludzie zakładali te korki tylko po to żeby mieć w wsk zamykanie na kluczyk jak zostawiali gdzieś na dłużej moto
-
- Kontaktowanie:
piękna wsk Marianie:D tylko rzeczywiście musisz poprawić kilka szczegółów i będzie git. Więc bierz sie do roboty zebyś sie wyrobil do otwarcia sezonu w warszawie:)
- pawel15
- GG: 2782862
- Moje maszyny: WSK B3 i "Kos" 1980, WSK B3 1977, WSK B1 1969
- Kontaktowanie:
Marian, widzę, że jesteś z moich okolic(okolice Łukowa) . A B1 super . Napisz mi dokładniej gdzie mieszkasz na PW.
EDIT: Podaj do siebie numer GG, pogadamy, może kiedyś się spotkamy na WSK . A teren w którym robiłeś fotki tej B1 trochę kojarzę(chodź nie jestem pewien czy to to).
EDIT: Podaj do siebie numer GG, pogadamy, może kiedyś się spotkamy na WSK . A teren w którym robiłeś fotki tej B1 trochę kojarzę(chodź nie jestem pewien czy to to).
Ostatnio zmieniony 2010-03-16, 16:44 przez pawel15, łącznie zmieniany 1 raz.
- Stary
- GG: 3029753
- Moje maszyny: Wigry 3 + Gnom.
- Kontaktowanie:
Moja niestety nie ma szparunków. W czasach gdy malowałem nie było mnie stać na takie ekstrawagancje, a do szparunków "na lakier" nie jestem przekonany
No jeśli kasa będzie do dokończe w wakacje (mam nadzieję ), tymczasem życzę koledze kasy i czasu na dokończenie swojej
No jeśli kasa będzie do dokończe w wakacje (mam nadzieję ), tymczasem życzę koledze kasy i czasu na dokończenie swojej