Ocynki robiłem w galwanexie wysyłkowo. Bardzo fajnie im to wyszło tam gdzie były większe wżery też dotarł ocynk tyle że jest matowy. Koszt całości 60zł + 2x 20zł kurier.

Gratuluję zakupu.
  Gratuluję zakupu.
 . Ocynki ważyły nie cale 10kg
. Ocynki ważyły nie cale 10kg 

jak idzie to robię bo potem mogę mieć przestój
 jak idzie to robię bo potem mogę mieć przestój 
 Przednia zawiecha w miare możliwości wypolerowana, a była na niej srebrzanka więc z efektów jestem zadowolony. Dzisiaj bawiłem sie w domu z reflektorem ponieważ w wsk odbłyśnik już do niczego się nie nadawał ale za to szkło było nie naruszone i chciałem zrobić przekładkę jednak coś nie wyszło
 Przednia zawiecha w miare możliwości wypolerowana, a była na niej srebrzanka więc z efektów jestem zadowolony. Dzisiaj bawiłem sie w domu z reflektorem ponieważ w wsk odbłyśnik już do niczego się nie nadawał ale za to szkło było nie naruszone i chciałem zrobić przekładkę jednak coś nie wyszło   . Szkło wyczyściłem i wypolerowałem a reflektor od ursusa zacząłem podgrzewać na różne sposoby ale ostatecznie szkło pękło przy podważaniu i rozwaliłem je całkiem
 . Szkło wyczyściłem i wypolerowałem a reflektor od ursusa zacząłem podgrzewać na różne sposoby ale ostatecznie szkło pękło przy podważaniu i rozwaliłem je całkiem  na chwile obecną wygląda to tak i trzeba to jeszcze skleić.
 na chwile obecną wygląda to tak i trzeba to jeszcze skleić. Masz w nich regulacje twardości więc dobić nie dobijesz na pewno
  Masz w nich regulacje twardości więc dobić nie dobijesz na pewno   Ja w 2 osoby jeżdżę na najbardziej miękkim ustawieniu i jest idealnie.
 Ja w 2 osoby jeżdżę na najbardziej miękkim ustawieniu i jest idealnie. . Zostało mi jeszcze wywiercić otwory, wypolerować i ranty ładnie zaokrąglić. Póki co musze sie tym zadowolić bo nie chce mi sie szukać teraz mocowań i bawić sie w ocynk itd.
. Zostało mi jeszcze wywiercić otwory, wypolerować i ranty ładnie zaokrąglić. Póki co musze sie tym zadowolić bo nie chce mi sie szukać teraz mocowań i bawić sie w ocynk itd. 

rzeźba w jakim sensie? że źle?kondzisław pisze:widzę, że powstaje z tego niezła rzeźba

.
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości