Witam.
Co to za model WSK posiadam bo nawet nie wiem tabliczka jest nie czytelna .

Identyfikacja modelu WSK
- 
				dzuchx21
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK 125
- Kontaktowanie:
Identyfikacja modelu WSK
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- gabste
- Moje maszyny: wsk 175
 636B 04
- Kontaktowanie:
Re: Identyfikacja modelu WSK
wsk b3  a tak ogolnie to składak  błotniki z szparunkami wskzuja ze powinna byc to garbuska, zas zbiornik ze to ostatni wypust a ciekawostka sa amorki tylnie od sporta i pochodnych
 błotniki z szparunkami wskzuja ze powinna byc to garbuska, zas zbiornik ze to ostatni wypust a ciekawostka sa amorki tylnie od sporta i pochodnych 

błotniki z szparunkami wskzuja ze powinna byc to garbuska, zas zbiornik ze to ostatni wypust a ciekawostka sa amorki tylnie od sporta i pochodnych
- 
				dzuchx21
- Kontaktowanie:
O kurde a myślałem że jest w 99% oryginalna  . Kupiłem ją jakieś 5 lat temu i tak sobie stoi u mnie.Niestety brak papierów właściciel gdzieś w nie dalekich okolicach oświęcimia ;p
 . Kupiłem ją jakieś 5 lat temu i tak sobie stoi u mnie.Niestety brak papierów właściciel gdzieś w nie dalekich okolicach oświęcimia ;p

. Kupiłem ją jakieś 5 lat temu i tak sobie stoi u mnie.Niestety brak papierów właściciel gdzieś w nie dalekich okolicach oświęcimia ;p
 . Kupiłem ją jakieś 5 lat temu i tak sobie stoi u mnie.Niestety brak papierów właściciel gdzieś w nie dalekich okolicach oświęcimia ;p- Savier
- Administrator
- Moje maszyny: Lelek '76
 M21W2 '76
 Gil spec. '75
- Kontaktowanie:
Trudno powiedzieć co to w ogóle jest, ale tak wygląda ładnie. Oryginalnie to była WSK M06B3, podaj numer ramy to wszystko dokładnie Ci powiemy co do specyfikacji.

- 
				dzuchx21
- Kontaktowanie:
podaj numer ramy to wszystko dokładnie Ci powiemy co do specyfikacji.

- Moje maszyny: Lelek '76
 M21W2 '76
 Gil spec. '75
- Kontaktowanie:
Chyba początek 1979 roku. Kupujesz emblematy WSK przyklejane i masz oryginał. Amorki co prawda wtedy nie występowały (były na samym końcu 1977) ale po co wymieniać coś co jest ładne?  Powodzenia.
 Powodzenia.

Powodzenia.
 Powodzenia.Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości