To na razie jest propozycja. Piszcie kto by był zainteresowany, jakieś swoje uwagi co do terminu itp.
  To na razie jest propozycja. Piszcie kto by był zainteresowany, jakieś swoje uwagi co do terminu itp.Wueskowa majówka
- krzysiek200
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK M21W2 DUDEK '75
 WSK M21W2 KOBUZ '77
- Kontaktowanie:
Wueskowa majówka
Co wy na to żeby w weekend majowy zorganizować jakiś spot? Pytam się bardziej ludzi bliżej Łowicza ale jak ktoś by chciał przyjechać z dalszych terenów to oczywiście zapraszamy. Pojeździlibyśmy sobie po okolicy, zrobili jakiegoś grila nad rzeką albo u kogoś na działce.  To na razie jest propozycja. Piszcie kto by był zainteresowany, jakieś swoje uwagi co do terminu itp.
  To na razie jest propozycja. Piszcie kto by był zainteresowany, jakieś swoje uwagi co do terminu itp.

To na razie jest propozycja. Piszcie kto by był zainteresowany, jakieś swoje uwagi co do terminu itp.- 
				Piotrek25
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK M06B3 Kos
- Kontaktowanie:
Re: Wueskowa majówka
No ja na pewno  Przez cały weekend jestem w sumie dyspozycyjny. Jest trochę obowiązków, ale raczej bez problemu powinno być ze spotem.
 Przez cały weekend jestem w sumie dyspozycyjny. Jest trochę obowiązków, ale raczej bez problemu powinno być ze spotem.

Przez cały weekend jestem w sumie dyspozycyjny. Jest trochę obowiązków, ale raczej bez problemu powinno być ze spotem.
 Przez cały weekend jestem w sumie dyspozycyjny. Jest trochę obowiązków, ale raczej bez problemu powinno być ze spotem.Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości