Prosiłbym osoby znające się o rzucenie okiem i napisanie mi czy wszystkie części zgadzają się z rocznikiem i czego jej brakuje
 o lampie tylnej to wiem, ale jaka tam powinna być?

o lampie tylnej to wiem, ale jaka tam powinna być? .
. .
. lampe na szczęście gdzieś mam tylko klosza brak. W takim razie w wolnych chwilach będzie rozbieranie
 lampe na szczęście gdzieś mam tylko klosza brak. W takim razie w wolnych chwilach będzie rozbieranie  

póki co muszę dokończyć niewiadowke
 póki co muszę dokończyć niewiadowke  a tu powoli zbieram informacje na temat WSK 175 bo się na nich nie znam
 a tu powoli zbieram informacje na temat WSK 175 bo się na nich nie znam 
 A tak w ogóle jakby ktoś miał te fanty do sprzedania to dajcie znać na PW.
 A tak w ogóle jakby ktoś miał te fanty do sprzedania to dajcie znać na PW. .
. .
. .
.
 babka sie spojrzała i poleciała do gościa który tam najdłużej pracuje. Po paru minutach przyszła z opuszczoną głową i stwierdziła, że się jednak da
 babka sie spojrzała i poleciała do gościa który tam najdłużej pracuje. Po paru minutach przyszła z opuszczoną głową i stwierdziła, że się jednak da  tak wiec dzisiaj mają mi zadzwonić i której mam podjechać po tablice próbne, żeby załatwić ubezpieczenie i przegląd. To byłoby na tyle
 tak wiec dzisiaj mają mi zadzwonić i której mam podjechać po tablice próbne, żeby załatwić ubezpieczenie i przegląd. To byłoby na tyle 

Do ściągania dystansu kupiłem sobie ściągacz dwuramienny w markecie i dopasowałem bo był za wąski i cacy, koszt około 15zł.
 Do ściągania dystansu kupiłem sobie ściągacz dwuramienny w markecie i dopasowałem bo był za wąski i cacy, koszt około 15zł.
 Chyba nie mianujecie mnie żydem
 Chyba nie mianujecie mnie żydem  Ja mam ściągacz 3 ramienny i boje się mocniej go dociągnąć bo mam wrażenie, że się gwint rozleci na wale ;/
 Ja mam ściągacz 3 ramienny i boje się mocniej go dociągnąć bo mam wrażenie, że się gwint rozleci na wale ;/

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości