Przewód wysokiego napięcia WFM

Odpowiedz
Grzegorz wfm
Posty: 36
Rejestracja: 2015-12-19, 22:07
GG: 0
Moje maszyny: wfm
shl m11
pony m2
Junak M10
xj600n
Shl M17
Pannonia t1
Lokalizacja: Zawiercie
Kontaktowanie:

Przewód wysokiego napięcia WFM

Post autor: Grzegorz wfm » 2016-02-01, 09:11

Witam, chciałbym zapytać czy kupował ktoś przewód wysokiego napięcia do WFM M06 silnik S01 z http://olx.pl/oferta/kabel-wysokiego-na ... 8h761.html .Wyglądem przypomina oryginał. Chyba że macie inne źródło,sprawdzonego dostawcę takiego przewodu? Może nie kombinować i kupić ten z najzwyklejszy tylko z miedzianym przewodem?
Pozdrawiam Grzegorz.

karol123
Posty: 98
Rejestracja: 2015-02-15, 23:17
GG: 0
Moje maszyny: WSK,jawa,MZ,bmw
Lokalizacja: Poznan
Kontaktowanie:

Re: Przewód wysokiego napięcia WFM

Post autor: karol123 » 2016-02-01, 20:12

Ja chciałem kupic ale ciezko sie dogadac z gosciem miał mi wysłac i do dzisiaj nie wysłał ale całkiem mi sie podobał

Grzegorz wfm
Posty: 36
Rejestracja: 2015-12-19, 22:07
GG: 0
Moje maszyny: wfm
shl m11
pony m2
Junak M10
xj600n
Shl M17
Pannonia t1
Lokalizacja: Zawiercie
Kontaktowanie:

Re: Przewód wysokiego napięcia WFM

Post autor: Grzegorz wfm » 2016-02-03, 16:26

Witaj,jak dzwoniłem to mówił że za odcinek do moto,, ale jak zbyt krótko utnie, na alledrogo ma cenę za metr, uważam że trochę zawyżoną, ale martwi mnie jakoś czy się nie rozpadnie nie popęka w końcu to leżak magazynowy .Sporo tego ale chyba kupię popularny.
Pozdrawiam Grzegorz.
Pozdrawiam Grzegorz.

karol123
Posty: 98
Rejestracja: 2015-02-15, 23:17
GG: 0
Moje maszyny: WSK,jawa,MZ,bmw
Lokalizacja: Poznan
Kontaktowanie:

Re: Przewód wysokiego napięcia WFM

Post autor: karol123 » 2016-02-05, 00:49

Ją już kupilem taki czerwony w grubej starej izolacji bo te slikony do mnie nie przemawiają a szczególnie te przejrzyste

Awatar użytkownika
125 arek
Posty: 525
Rejestracja: 2007-06-12, 20:53
GG: 6055683
Moje maszyny: M 06 B1
Lokalizacja: marcinkowice
Kontaktowanie:

Re: Przewód wysokiego napięcia WFM

Post autor: 125 arek » 2016-02-06, 00:41

jak ktoś chce to mogę załatwić kabel z boscha czarny w rozsądnej cenie za metr około 8 - 9zł
Ekipa Południe®

Grzegorz wfm
Posty: 36
Rejestracja: 2015-12-19, 22:07
GG: 0
Moje maszyny: wfm
shl m11
pony m2
Junak M10
xj600n
Shl M17
Pannonia t1
Lokalizacja: Zawiercie
Kontaktowanie:

Re: Przewód wysokiego napięcia WFM

Post autor: Grzegorz wfm » 2016-02-08, 15:32

Witam, czy przewód z Boscha ma drut w środku bo w s01 trzeba go przylutować?
Pozdrawiam Grzegorz.

Awatar użytkownika
125 arek
Posty: 525
Rejestracja: 2007-06-12, 20:53
GG: 6055683
Moje maszyny: M 06 B1
Lokalizacja: marcinkowice
Kontaktowanie:

Re: Przewód wysokiego napięcia WFM

Post autor: 125 arek » 2016-02-08, 22:45

Tak ma drut mam już dostępny wziołem 5m na prubę i jest spoko.
Mam też dostępne świece ngk oraz fajki ngk , świece o różnej ciepłocie od 5 do 8 w skali ngk.
Ekipa Południe®

Grzegorz wfm
Posty: 36
Rejestracja: 2015-12-19, 22:07
GG: 0
Moje maszyny: wfm
shl m11
pony m2
Junak M10
xj600n
Shl M17
Pannonia t1
Lokalizacja: Zawiercie
Kontaktowanie:

Re: Przewód wysokiego napięcia WFM

Post autor: Grzegorz wfm » 2016-02-09, 16:14

Dziękuję, odezwę się jak będę w potrzebie. Teraz jeszcze coś innego muszę zrobić ale myślę do przodu w co się zaopatrzyć.
Pozdrawiam Grzegorz.

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości