A w temacie to krótko mówiąc - fajnie że w końcu się zebraliśmy!

, wężu konał już w aucie ale po spożyciu Bonnets Rouges trochę się mu poprawiło , cieszę się że mogłem wszystkich poznać ( chyba wszystkich) oby następny raz było nas więcej ...
 , wężu konał już w aucie ale po spożyciu Bonnets Rouges trochę się mu poprawiło , cieszę się że mogłem wszystkich poznać ( chyba wszystkich) oby następny raz było nas więcej ... fakt szkoda że troszkę krótko ale w miarę treściwie
 fakt szkoda że troszkę krótko ale w miarę treściwie  )
)

kto z Was wybiera się na pielgrzymkę do Świdnika NIE na motorze? Bo ja zgodnie z przewidywaniami nie zdążyłem złożyć złomu do kupy także chciałbym tam dotrzeć innym środkiem transportu. I tu pytanie - czym jedziecie? Bo myślę że wtedy fajnie byłoby zebrać się i pojechać ekipa np. pociągiem, ewentualnie gdyby ktoś frunął autkiem i miał wolne miejsce to chętnie dorzucę się do paliwa
 kto z Was wybiera się na pielgrzymkę do Świdnika NIE na motorze? Bo ja zgodnie z przewidywaniami nie zdążyłem złożyć złomu do kupy także chciałbym tam dotrzeć innym środkiem transportu. I tu pytanie - czym jedziecie? Bo myślę że wtedy fajnie byłoby zebrać się i pojechać ekipa np. pociągiem, ewentualnie gdyby ktoś frunął autkiem i miał wolne miejsce to chętnie dorzucę się do paliwa  druga sprawa to którego dnia macie zamiar się tam wybrać, no chyba ze planujecie jakiś nocleg. Słucham Waszych planów, bo fajnie byłoby wypić wspólnie piwko pod bramą fabryki
 druga sprawa to którego dnia macie zamiar się tam wybrać, no chyba ze planujecie jakiś nocleg. Słucham Waszych planów, bo fajnie byłoby wypić wspólnie piwko pod bramą fabryki 

co do stelaży i kufrów to mógłbym Ci pożyczyć, ale to i tak chyba nie jest dla Ciebie najważniejsze - btw śmieszna sytuacja, Ty masz jeżdżący motór, a nie masz sakw, a mój leży w częściach, a sakwy obok
 co do stelaży i kufrów to mógłbym Ci pożyczyć, ale to i tak chyba nie jest dla Ciebie najważniejsze - btw śmieszna sytuacja, Ty masz jeżdżący motór, a nie masz sakw, a mój leży w częściach, a sakwy obok  

tylko stelaże jeszcze nie przerobione pod Wueske i byłby problem z montażem.
 tylko stelaże jeszcze nie przerobione pod Wueske i byłby problem z montażem.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość