Sory za spam, ale plakaty jak rasowym warsztacieJakub pisze:Kolekcja niezła
Ten Pan je robi i potem sprzedaje ?
Gdzieś tam miałem dysze od Pegaza ...

Tomekk, powodzenia w pracach. Niech Motór rośnie w siłę.

Sory za spam, ale plakaty jak rasowym warsztacieJakub pisze:Kolekcja niezła
Ten Pan je robi i potem sprzedaje ?
Gdzieś tam miałem dysze od Pegaza ...

Ale nic, na razie trzeba działać bez takich ułatwień. Cały silnik pójdzie do szkiełkowania ale najpierw trzeba go rozebrać i przygotować. Jak myślicie tak przygotowana kapa będzie pięknie wyglądała po szkiełkowaniu czy kupić jeszcze papier 500 i przejechać?
 Ale nic, na razie trzeba działać bez takich ułatwień. Cały silnik pójdzie do szkiełkowania ale najpierw trzeba go rozebrać i przygotować. Jak myślicie tak przygotowana kapa będzie pięknie wyglądała po szkiełkowaniu czy kupić jeszcze papier 500 i przejechać?

Więc czas na nitro, pędzelek i szmatkę oraz śrubokręt płaski do zdrapania nagaru. Otrzymujemy taki efekt:
I tutaj doznałem szoku, tłok jest na nominale a cylek też nie wygląda źle
Więc czas na nitro, pędzelek i szmatkę oraz śrubokręt płaski do zdrapania nagaru. Otrzymujemy taki efekt:
I tutaj doznałem szoku, tłok jest na nominale a cylek też nie wygląda źle   Czyżby w silniku zostało mi do zrobienia szkiełkowanie, malowanie cylka i montaż nowego wałka zdawczego
 Czyżby w silniku zostało mi do zrobienia szkiełkowanie, malowanie cylka i montaż nowego wałka zdawczego  

mucorinko pisze:I jak tam Kolego, załatwiłeś coś z dokumentami do wsk w "moim" Gorzowie? ja z tymi babami w WK to w ogóle nie potrafię rozmawiać, dla mnie to jest Wkur...nie Kompletne

Chromy robiłem u kolegi z naszego forum, mail do niego: rafalmpl111@interia.plAudioBas pisze:Gdzie robiłeś chromy?
Dużo zapłaciłeś?
Pięknie wyglądają!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości