Teraz będę śledzić codziennie. Piękna robota

AudioBas, jeśli pytasz o te rzeczy pod chrom, to tylko przeleciałem papierkiem starą farbę, bo ośki były obsrane jakimś lepikiem, a reszta gratów złoto/szaro.
 AudioBas, jeśli pytasz o te rzeczy pod chrom, to tylko przeleciałem papierkiem starą farbę, bo ośki były obsrane jakimś lepikiem, a reszta gratów złoto/szaro. ). Cały silnik był składany w domu, bez użycia barbarzyńskich metod. Wszystko chodzi płynnie, także póki co jestem zadowolony. Do tego wypiaskowana (sam się męczyłem wczoraj) rama i inne graty
 ). Cały silnik był składany w domu, bez użycia barbarzyńskich metod. Wszystko chodzi płynnie, także póki co jestem zadowolony. Do tego wypiaskowana (sam się męczyłem wczoraj) rama i inne graty    

Co do żeberek migomatem łatałem, zobaczymy co z tego będzie. Przetopione jest fest niby
 Co do żeberek migomatem łatałem, zobaczymy co z tego będzie. Przetopione jest fest niby 

Może kiedys ze swoim tak zrobie, jak kupie inny to na pewno starego nie wyrzucę
 Może kiedys ze swoim tak zrobie, jak kupie inny to na pewno starego nie wyrzucę 

? Are you shitting me?!
  ? Are you shitting me?! 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości