świetnie że się udało. Widzę na blogu nowy nabytek piękny
 świetnie że się udało. Widzę na blogu nowy nabytek piękny  napiszesz coś więcej dawno nie odwiedzałem bloga duże zmiany widzę pałąk wyszedł świetnie
 napiszesz coś więcej dawno nie odwiedzałem bloga duże zmiany widzę pałąk wyszedł świetnie świetnie że się udało. Widzę na blogu nowy nabytek piękny
 świetnie że się udało. Widzę na blogu nowy nabytek piękny  napiszesz coś więcej dawno nie odwiedzałem bloga duże zmiany widzę pałąk wyszedł świetnie
 napiszesz coś więcej dawno nie odwiedzałem bloga duże zmiany widzę pałąk wyszedł świetnie

. Zbiornik jest od Wsk MR16 z lat 60. Jest wykonany z aluminium a nie jak w Bp laminatu
. Zbiornik jest od Wsk MR16 z lat 60. Jest wykonany z aluminium a nie jak w Bp laminatu  Mój zbiornik ma pojemność 6,4 l a oryginales ma 10,5.
 Mój zbiornik ma pojemność 6,4 l a oryginales ma 10,5.

...
 ...

To ja już będe miał wtedy na głowie siwe włosy i 10-cioro wnuków:DZ piecowym jest taki problem że po latach jak już sie zacznie to odrywa się całymi płatami

No to wtedy wyjdą wszystkie kolory tęczy..175mirek pisze:na rame oczywiście że piecowy,a na bak i błotniki to nie wiem.Błotniki możesz pomalować piecowo a zbiornik akrylem,albo bazą bez metaliku

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości