Fajnie... preferowana fotorelacja.abaddon666ave pisze:Dzis znalazłem kosz sprzęgłowy 175 i przedni bęben hamulcowy

Fajnie... preferowana fotorelacja.abaddon666ave pisze:Dzis znalazłem kosz sprzęgłowy 175 i przedni bęben hamulcowy
Nie wiem o co chodzi z przerywanym paskiem. Takie zdjęcie tylko gdzie widoczny jest dekiel. Nie ma on tego ślimaka.chomik pisze:Pokaż prawy dekiel. Szukam takiego z przerywanym paskiem w stanie idealnym
Spójrz na pasek na aukcji Pokory i na tej drugiej. Widzisz różnicę?Mateusz WSK pisze:Nie wiem o co chodzi z przerywanym paskiem.
kilkadziesiąt złoty jeśli znajdziesz kupca ;Pile to warte
Co do tej kwestii... Z tego co mi wiadomo używane rzeczy które posiadamy wiecej niż pół roku można sprzedawać nie odprowadzając podatku. Natomiast od nowych i takich które mamy mniej niż pół roku (kto i jak nam to udowodni? Znaleźliśmy u dziadka w stodole) chyba powinno sie odprowadzać podatek lub mieć firmę... Jeżeli się mylę niech ktoś mnie poprawiavecezarave pisze: Urząd Skarbowy coraz mocniej prześwietla sieć w poszukiwaniu szarej strefy a tym czasem niektórzy z was oficjalnie się chwalą że kupują coś na złomie za grosze a potem wystawiają to na portalach typu allegro z dużym zyskiem. Jest to jasna forma handlu od której nikt z was nie odprowadza podatku a co najlepsze jeszcze się tym chwalicie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości