Daj sie przejechać...
- mirek2
- GG: 4444281
- Moje maszyny: wsk 125
- Kontaktowanie:
Daj sie przejechać...
Mam takie głupie pytanie..co robicie albo jak reagujecie jak np przyjeżdzacie do znajomego/kolegi albo jakiejś grupki i ktoś chce sie przejechać waszymi sprzętami?
Ja przeważnie daje ale w środku az we mnie kipi że ktoś ujeżdża mój sprzęt
Wy jak macie?
Ja przeważnie daje ale w środku az we mnie kipi że ktoś ujeżdża mój sprzęt
Wy jak macie?
- ziolas94
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK M06B3
Jawa Mustang
Romet Ogar x2
Romet 750 - Lokalizacja: Koronowo(CBY)
- Kontaktowanie:
Re: Daj sie przejechać...
Hmm, u mnie działa to tak "spoko ale daj swój pojazd" i tu następuje zamiana kluczyków i jedziemy się przejechać wiadomo ja mam na tyle ogarniętych kumpli że nie cisną moto czy coś ja tak samo ponieważ po pierwsze nie moje a poza tym z codziennego ujeżdzania jawolota o mocy 3,5km przesiadka na Sende na racingu mającą 15KM i dość mocne rezo kręcenie na polnej drodze mogło by się źle skończyć.
Było paru takich którzy nie dostali mojego pojazdu w ręce pomimo że byłem np. kiblem.
Było paru takich którzy nie dostali mojego pojazdu w ręce pomimo że byłem np. kiblem.
Ja tam nikomu nie daje od momentu gdy dalem sie przejechac koledze CBR. Pierwsze ruszenie i poszedl na kolo, szczesliwie ze popuscil gazu i spadl odrazu bo by zapewne poszedl na plecy a pozniej bym sobie w brode plul ze sie chlopak polamal przezemnie.
A WSK nikt nie tyka bo jest jak narazie szrotem
A WSK nikt nie tyka bo jest jak narazie szrotem

- pawel15
- GG: 2782862
- Moje maszyny: WSK B3 i "Kos" 1980, WSK B3 1977, WSK B1 1969
- Kontaktowanie:
Ja uważam, że WSK powinna mieć tylko jednego kierowcę- swojego właściciela
.

- Szczepan
- Moje maszyny: B3 Promot
- Kontaktowanie:
- Jędrek
- GG: 39451236
- Moje maszyny: Narcyz 81r
- Kontaktowanie:
- Tomekk
- GG: 8565479
- Moje maszyny: WSK 125 M06B3 1979
- Kontaktowanie:
Dałem swoje auto mitsubishi carisma tylko raz kumplowi i już wiem że NIKT NIGDY NIE DOSTANIE ANI MOJEGO AUTA ANI MOTORU!! Zderzak porysował i omało go nie wbił do środka.
Jest jedna odpowiedź(sory za przekleństwo)..."Chyba ,Cię Po(j)ebało dziewczynko",albo (tylko trzeba mowić z akcentem jak ruscy na filmikach nagrywanymi wewnętrzymi kamerami samochodowymi w momencie dzowna) "Nii Hłuja" 
Jak kochacie swój sprzęt to nie ma kolegów ,cioc ,wujków i innych... Kto mi potem odda nie tyle kase,ale za moje serce i setki godzin pracy wpakowanych w sprzęt??Także bezdyskusyjnie.
Chore jest sie bać odmówić komuś przejażdżki ,bo ktoś ci zarzuci miękkie gacie czy coś...
Jedynym komu bezstresowo daje sie przejechać na moto jest Audiobas

Jak kochacie swój sprzęt to nie ma kolegów ,cioc ,wujków i innych... Kto mi potem odda nie tyle kase,ale za moje serce i setki godzin pracy wpakowanych w sprzęt??Także bezdyskusyjnie.
Chore jest sie bać odmówić komuś przejażdżki ,bo ktoś ci zarzuci miękkie gacie czy coś...
Jedynym komu bezstresowo daje sie przejechać na moto jest Audiobas
Zalozysz nowke skrzynie ZMD a gosc wsiadzie i bedzie "zgrzyyyyyyyyyy" bo sprzegla nie wcisnal.
- mirek2
- GG: 4444281
- Moje maszyny: wsk 125
- Kontaktowanie:
O to mi własnie chodziło:) Ja przeważnie dawałem sie przejechać z obawy kto co powie a potem sie bałem o motor jak ktoś sie oddalił na mojej wsktermin21 pisze: Chore jest sie bać odmówić komuś przejażdżki ,bo ktoś ci zarzuci miękkie gacie czy coś...
ja tak miałem z Motorynką... nie było gościa z 5 minmirek2 pisze:oddalił na mojej wsk

- chomik
- Moje maszyny: WSK M06B3 '82r.
Romet 750 - Lokalizacja: Solniki Wielkie
- Kontaktowanie:
Na moich sprzętach nie śmiga nikt poza mną. Kiedyś dawałem 'się przejechać', ale dawno temu powiedziałem sobie, że tak być nie będzie i nikt mi moto niszczyć nie może. Odmawiam każdemu teraz. Nawet mój ojciec nie jeździ moim sprzętem 
Z wueską będzie jeszcze jeden człowiek prócz mnie, który będzie mógł na niej jeździć-mój wujek, poprzedni właściciel, od którego ją dostałem i który zrobił na niej 20k km. Jemu będę mógł ją pożyczyć bez najmniejszych obaw
Poza tym, do WSKi dostępu bliższego niż na metr nie będzie miał nikt.

Z wueską będzie jeszcze jeden człowiek prócz mnie, który będzie mógł na niej jeździć-mój wujek, poprzedni właściciel, od którego ją dostałem i który zrobił na niej 20k km. Jemu będę mógł ją pożyczyć bez najmniejszych obaw

Poza tym, do WSKi dostępu bliższego niż na metr nie będzie miał nikt.

- fazerofz6y
- Moje maszyny: WSK BAK
S1EX GB
S1EX USA
S1 EX Canada
S2EX USA I inne - Lokalizacja: scotland
- Kontaktowanie:
WSKi ,Zony i Dziewczyny sie nie porzycza i niedaje nikomu na przejazdzke

- robik
- Moje maszyny: M21W2 Kobuz '82
M06B3 '75 - Lokalizacja: wielkopolska
- Kontaktowanie:
Święte słowa Fazerofazerofz6y pisze:WSKi ,Zony i Dziewczyny sie nie porzycza i niedaje nikomu na przejazdzke![]()
![]()
![]()

- Skinder
- Moje maszyny: Perkoz 0001
- Kontaktowanie:
termin21 pisze:. Kto mi potem odda nie tyle kase,ale za moje serce i setki godzin pracy wpakowanych w sprzęt??Także bezdyskusyjnie.

Jak wiem, że ktoś maniany nie odwali jakiejś to nie ma problemu...
- wujcio
- Kontaktowanie:
Ja Alienowi pożyczyłem moją Wiesię i nic się nie stało :p
-Dasz się przejechać ?
-Nieeee
-no daj, przecież umiem jeździć
- Ok, ale nie pałuj, tylko delikatnie
Nie ma problemu, nikt nie niszczy sprzętów. Czy to auto czy motor. Ja daję i chętnie karnąć się lubię innym sprzętem. Ostatnio kolega dał się karnąć Mondeo 2010rok kombi
Bryka jak marzenie 
-Nieeee
-no daj, przecież umiem jeździć
- Ok, ale nie pałuj, tylko delikatnie
Nie ma problemu, nikt nie niszczy sprzętów. Czy to auto czy motor. Ja daję i chętnie karnąć się lubię innym sprzętem. Ostatnio kolega dał się karnąć Mondeo 2010rok kombi

-
- GG: 28788170
- Moje maszyny: WSK 125 80'
- Kontaktowanie:
No wiadomo komuś kto umie jeździć mogę dać się przejechać Ale nie jakiemuś debilowi który się jeszcze wywali i motor i siebie poturbuje... Wujkowi ( w moim wieku) dałem się przejechać Ale że strachem trochę i od razu pobiegłem zobaczyć czy gdzieś nie leży przypadkiem bo z niego taki cyklista że łojj...

Jeżdżę wueską po szosach i czuje ten wiatr we włosach ^ ^
- pawel15
- GG: 2782862
- Moje maszyny: WSK B3 i "Kos" 1980, WSK B3 1977, WSK B1 1969
- Kontaktowanie:
Święte słowatermin21 pisze:Jak kochacie swój sprzęt to nie ma kolegów ,cioc ,wujków i innych... Kto mi potem odda nie tyle kase,ale za moje serce i setki godzin pracy wpakowanych w sprzęt??Także bezdyskusyjnie.

-
- Moje maszyny: Wsk M06B3 Kos
Jawa 634-7 350
Jawa 350 TS
Komar 2351 - Lokalizacja: Mazury
- Kontaktowanie:
Ja mówię takim co nie umieją jeździć że mało paliwa i niewiem czy do do domu dojade.
Ale daje się przejechać takim co umieją
Ale daje się przejechać takim co umieją

WSK 125 m06b3 "KOS" 1981r
Jawa 634-7 350
Jawa 350 TS
Romet motorynka
Jawa 634-7 350
Jawa 350 TS
Romet motorynka