Opłaca się brać części za te ceny?

Kiki
11:53:50
wydech 80 zł, lampa bez stacyjki reszta cała w bdb stanie 85 zł, a bez ramki klosza i odbłysnika 50 zł, rolgaz w w bdb stanie 20 zł manetka lewa 5 zł, dzwiggnie sprzegła i hamulca po 35 zł / szt z uchwytami, a bez uchwytów 25 zł, wał w stanie idealnym 200 zł ( praktycznie nowy orginał ) w stanie bdb 120 zł w stanie dobrym 70 zł , podkładki dystansowe pod kosz sprzęgła komplet 5 zł, kosz sprzęgła w bdb stanie 40 zł , ramy z dokumnetami nie mam, mam rame kompletną ale bez dokumentów za 300 zł ,, wachaz 30 zł stopka centralna 35 zł , stopek bocznych w kosach orginalnie nie było montowanych, dzwignia hamulca zardzewiała 7 zł, w bdb stanie 15 zł bak od kosa 40 zł amortyzatory tył komplet w bdb stanie 60 zł, lampa tył w bdb stanie z nowym orginalnym kloszem 35 zł , boczki plastikowe 60 zł komplet, błotnik tył 45 zł, koło przednie kompletne 70 zł, koło tylne kompletne tak samo z bebnem - 60 zł i 80 zł z zabierakiem i zębatką, komplet nowych szprych to orginałów nie mam, tylko współczesne ceny jak w sklepach czy około 20 zł komplet na koło ( jakość pewnie nie najlepsza ) wałek kopniaka 20 zł półksieżyc 20 zł, siedzisko w stanie bdb 90 zł, aw stanie dobrym 60 zł zębatka tył to tak jak już napisałem przy kole tylneym ,a osobno 35 zł z dystansem czyli tym zabierakiem, zebatka na wał używka 10 zł nowa org 25 zł, głowica w bdb stanie 20 zł , gaznik 50 zł, klakson 25 zł używany i 60 zł nowy orginał, os tylnego koła w komplecie z kołem, a osobno 15 zł, nie mam nowych tulejek ramy, a w silniku ida dwie na skrzynie biegów - 18 zł jedna na wał 8 zł, jedna na wałek zdawczy 8 zł, i jedna na wałek gowny pod koszt sprzęgła 12 zł - nowe orginały te wszystkie tulejki, , puszka z filterem 25 zł osprzet skrzyni biegów ? czyli zabierak - z wałkiem 15 zł, wodzik 10 zł, osprzęt sprzegłą około 20 zł komplet, popychacze w osprzęcie sie zawierają, cylinder nominał do szlifu z wszystkimi żebami żeliwny 80 zł, tłok R1 org gorzyce 55 zł, pierscienie po 7 zł orginały za sztuke
11:54:03
Przy wiekszym zamówieniu oczywiscie daje rabaty, pozdrawiam
Opłaca Się?
-
- GG: 0
- Moje maszyny: Simson S51 B2-4, Simson Sr 50C, WSK (nie wiem)
- Savier
- Administrator
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
Re: Opłaca Się?
Wszystko zależy od stanu, ale ceny wysokie. Dostaniesz taniej.
-
- Moje maszyny: WSK 125 B1
WSK 125 B3
WSK 125 B3 Bąk
JAWA TS 350 - Lokalizacja: Gliwice
- Kontaktowanie:
Re: Opłaca Się?
Mogłeś sobie zadać trud uporządkowania wykazu części z cenami
A Ty skopiowałeś z gg i myślisz, że ktoś to teraz będzie czytał i analizował.
Facet wie co sprzedaje i takie też ma ceny. Na niektóre części ma cenny typu allegro - na inne trochę niższe. Generalnie średnia wychodzi na poziomie allegro.

Facet wie co sprzedaje i takie też ma ceny. Na niektóre części ma cenny typu allegro - na inne trochę niższe. Generalnie średnia wychodzi na poziomie allegro.