Właśnie rozmawiałem z panem Dorobą. Książki będzie można zamawiać od przyszłego tygodniu w MOK Świdnik. Zostanie utworzone specjalne konto na które będzie się wpłacało pieniądze. Potem wysyłka i czytanko w domu tej ciekawej lektury. Książka sama w sobie to jak dal mnie, Maniaka WSK coś wspaniałego. Masssssa niepublikowanych nigdzie zdjęć, opisy, modele których uwierzcie mi nie widzieliście jeszcze na oczy
 Książka będzie kosztowała w okolicach 59 zł plus wysyłka. Uzbrójcie się jeszcze w trochę cierpliwości. Na pewno każdy będzie miał swoją książkę
 Książka będzie kosztowała w okolicach 59 zł plus wysyłka. Uzbrójcie się jeszcze w trochę cierpliwości. Na pewno każdy będzie miał swoją książkę  Nie kupujcie na allegro od ludzi którzy chcą zarobić na czyjejś pracy, poza tym po co przepłacać.
 Nie kupujcie na allegro od ludzi którzy chcą zarobić na czyjejś pracy, poza tym po co przepłacać.Jeśli macie jakieś pytania walcie śmiało.

Poza tym z tych 11zł tak naprawdę ile gość ma zysku: musiał kupić książki, a więc zamrozić kasę, zapłacić prowizję na allegro.... To nie znowu taki zysk. Pierwsza co poszła na alledrogo za prawie 200zł to był interes życia
 Poza tym z tych 11zł tak naprawdę ile gość ma zysku: musiał kupić książki, a więc zamrozić kasę, zapłacić prowizję na allegro.... To nie znowu taki zysk. Pierwsza co poszła na alledrogo za prawie 200zł to był interes życia  

takich jak mój
 takich jak mój