. Według mnie takie półśrodki to troszke lipa ale jesteś napalony więc się nie dziwię. Zresztą, Twoja WueSKa więc zrobisz jak uważasz.
. Według mnie takie półśrodki to troszke lipa ale jesteś napalony więc się nie dziwię. Zresztą, Twoja WueSKa więc zrobisz jak uważasz.Zdjęcia kiepskie więc rozumiem, że pewnie szału nie ma na żywo chociaż na fotach nie jest źle ( jak byłem troszke starszy od Ciebie to rozebrałem, wyczyściłem z rdzy skorodowaną wueske i sąsiad pomalował mi pistoletem jedną warstwą lakieru i tak śmigałem ze 2 lata, lipnie to wyglądało ale dużo lepiej niż przed tym "remontem" ).
Produkcje zakończyli 31.10.1985 więc jak kolega wyżej pisał, pewnie w 86r została zarejestrowana

Simson i Kadet w oryginalnym lakierze ?

Niedługo WSK będzie już zarejestrowana na mojego tatę
 Niedługo WSK będzie już zarejestrowana na mojego tatę   i jak tylko będą hajsy to Wueska idzie do majstra na remont silnika
 i jak tylko będą hajsy to Wueska idzie do majstra na remont silnika  
 Nie wiem czy miał rację ale stwierdził że w jego WSK było tak samo
 Nie wiem czy miał rację ale stwierdził że w jego WSK było tak samo   Kaski orzechy też będą
  Kaski orzechy też będą

i dla tego też majster będzie miał sporo roboty
 i dla tego też majster będzie miał sporo roboty   
  ). Wpadło sporo zakupów np. lusterka, gumy na podnóżki i kopniak, akumulator, klamki od hamulca i gazu (stare były strasznie wygięte) i plastikowe uchwyty na linki (te wtykane w błotnik). No i na razie chyba to tyle łapcie kilka fot
  ). Wpadło sporo zakupów np. lusterka, gumy na podnóżki i kopniak, akumulator, klamki od hamulca i gazu (stare były strasznie wygięte) i plastikowe uchwyty na linki (te wtykane w błotnik). No i na razie chyba to tyle łapcie kilka fot