A tutaj na wsk kumpla w 2006 roku

Zdjęć na moto nie mam niestety w wersji cyfrowej
 Zdjęć na moto nie mam niestety w wersji cyfrowej 

łezka się w oku kręci
 łezka się w oku kręci  miałem dwa takie na stanie, pierwszy na szkółce, drugi na liniowej.. Po 10 latach nadal pamiętam oba numery
 miałem dwa takie na stanie, pierwszy na szkółce, drugi na liniowej.. Po 10 latach nadal pamiętam oba numery 

Trochę niepraktyczny na akcjach w zwarciu dlatego się go już nie stosuje ale od czasu do czasu można się pobawić , jedyny problem to trafić na egzemplarz z prosta lufa
 Trochę niepraktyczny na akcjach w zwarciu dlatego się go już nie stosuje ale od czasu do czasu można się pobawić , jedyny problem to trafić na egzemplarz z prosta lufa 
Z tym zdjęciem nadajesz się na moderatora1angel pisze:Może nie najnowsze ale w miare aktualne , a co najważniejsze z zabytkiem

Kiedyś byłem ale miałem dłuższą przerwę od forum i zrezygnowałem a teraz w ekipie nie brakuje ludzi
 Kiedyś byłem ale miałem dłuższą przerwę od forum i zrezygnowałem a teraz w ekipie nie brakuje ludzi 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość