silnik odpala ale szału nie ma z jego kondycja. Najważniejsze że są papiery
 silnik odpala ale szału nie ma z jego kondycja. Najważniejsze że są papiery  . Trzeba doprowadzić do dobrego stanu technicznego zrobić przegląd i rejestrować.Oprócz WSK mam jeszcze CZ 350 i ETZ 251. Pozdrawiam wszystkich i witam serdecznie
. Trzeba doprowadzić do dobrego stanu technicznego zrobić przegląd i rejestrować.Oprócz WSK mam jeszcze CZ 350 i ETZ 251. Pozdrawiam wszystkich i witam serdecznie silnik odpala ale szału nie ma z jego kondycja. Najważniejsze że są papiery
 silnik odpala ale szału nie ma z jego kondycja. Najważniejsze że są papiery  . Trzeba doprowadzić do dobrego stanu technicznego zrobić przegląd i rejestrować.Oprócz WSK mam jeszcze CZ 350 i ETZ 251. Pozdrawiam wszystkich i witam serdecznie
. Trzeba doprowadzić do dobrego stanu technicznego zrobić przegląd i rejestrować.Oprócz WSK mam jeszcze CZ 350 i ETZ 251. Pozdrawiam wszystkich i witam serdecznie ))
))

Witamy.Patrolnienty87 pisze:Witam Marek z tej strony od paru miesięcy zainteresowałem się starszymi WSK, WFM na dzień dzisiejszy tylko WSK B1 a w planach M150.
 pozdrawiam
 pozdrawiam

....
.... Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość