Przedstaw Się
-
- GG: 0
- Moje maszyny: Hercules M4 i za tydzień wueska 125
Re: Przedstaw Się
Cześć!
Mam na imię Dawid, mieszkam w woj. lubelskim, mam 15 lat, planuję kupno WSK-i 125.
Jestem pierwszy raz na forum, tutaj link do naszej klasy - http://nk.pl/#profile/17501500/
Na razie mam Herculesa M4 jest to motorower produkcji niemieckiej oczywiście z papierami, na chodzie, do sprzedania.
Mam na imię Dawid, mieszkam w woj. lubelskim, mam 15 lat, planuję kupno WSK-i 125.
Jestem pierwszy raz na forum, tutaj link do naszej klasy - http://nk.pl/#profile/17501500/
Na razie mam Herculesa M4 jest to motorower produkcji niemieckiej oczywiście z papierami, na chodzie, do sprzedania.
-
- GG: 7110769
- Moje maszyny: WSK 125 '78, Suzuki DRZ 400S
- Kontaktowanie:
Cześć mam na imię Paweł.
W moim garażu stoi WSK 125 rocznik '78. Została mi po zmarłym Dziadku. Już od kilku lat zabierałem się za "postawienie jej na koła". W końcu nadszedł czas żeby WSK znów zadymiła z rury...
W ostatnim czasie wypiaskowałem i pomalowałem proszkowo koła, wymieniłem napęd, wyczyściłem i wypolerowałem dekle boczne. Lakier na błotnikach myślę że jest na tyle zachowany że wystarczy dobra polerka. Bak najprawdopodobniej pójdzie do malowania. Ogólnie motocykl jak na swoje lata i lata postoju jest w całkiem niezłym stanie. Licznik zatrzymał się na 24kk. Nie wiadomo kiedy linka się zerwała.
Z powodu braku czasu moja amatorska renowacja trochę potrwa ale myślę, że z pomocą informacji z forum w przyszłym sezonie znów wyjedzie na ulice.
Zdjęcia niebawem.
Pozdrawiam !
W moim garażu stoi WSK 125 rocznik '78. Została mi po zmarłym Dziadku. Już od kilku lat zabierałem się za "postawienie jej na koła". W końcu nadszedł czas żeby WSK znów zadymiła z rury...
W ostatnim czasie wypiaskowałem i pomalowałem proszkowo koła, wymieniłem napęd, wyczyściłem i wypolerowałem dekle boczne. Lakier na błotnikach myślę że jest na tyle zachowany że wystarczy dobra polerka. Bak najprawdopodobniej pójdzie do malowania. Ogólnie motocykl jak na swoje lata i lata postoju jest w całkiem niezłym stanie. Licznik zatrzymał się na 24kk. Nie wiadomo kiedy linka się zerwała.
Z powodu braku czasu moja amatorska renowacja trochę potrwa ale myślę, że z pomocą informacji z forum w przyszłym sezonie znów wyjedzie na ulice.
Zdjęcia niebawem.
Pozdrawiam !
- Grzesław
- Moje maszyny: WFM
WSK
MZ
i parę innych - Lokalizacja: Płońsk
- Kontaktowanie:
Witam!
Jestem Grzegorz z Płońska, mam niewielką kolekcję motocykli, w skład której wchodzą m. in. dwie WSK-i. Przybywam tutaj, gdyż jest tu wiele ciekawych rzeczy niewidocznych dla gości, ale też chcę się pochwalić swoimi maszynami.
Jestem Grzegorz z Płońska, mam niewielką kolekcję motocykli, w skład której wchodzą m. in. dwie WSK-i. Przybywam tutaj, gdyż jest tu wiele ciekawych rzeczy niewidocznych dla gości, ale też chcę się pochwalić swoimi maszynami.
-
- Moje maszyny: wsk 125 78r
- Kontaktowanie:
Witam nazywam się Andrzej posiadam wsk 125 z 78r oraz czekającą na renowacje 125 z 64r oraz 175 z 73r dobrze że są ludzie którzy dbają o to by stara polska motoryzacja nie została zapomniana co jest wyrazem że istnieje takie forum jak to. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie i na zlotach.
-
- Moje maszyny: - WSK M06 B3
- Jawa Mustang - Lokalizacja: Miłosław
- Kontaktowanie:
Witam
Mam na imię Michał, 24 lata, mieszkam w Miłosławiu (wlkp. 15 km od Wrześni, 50 km od Poznania). Jeśli chodzi o jednoślady to na codzień jeżdżę Thundercatem z 2001 r. ale już od dawna miałem też w planach kupno WSK-i i ostatnio wreszcie udało mi się to zrealizować
Niedawno nabyłem WSK M06 B3 z 1981 r., niestety na razie nawet nie wiem czy odpala (brak kranika) ale najważniejsze że ma papiery i niedługo zamierzam się zabrać za renowację sprzętu. Na pewno będę tu zaglądał żeby skorzystać z porad zawartych na forum i pewnie niedługo wstawię też fotki mojej maszyny 
Mam na imię Michał, 24 lata, mieszkam w Miłosławiu (wlkp. 15 km od Wrześni, 50 km od Poznania). Jeśli chodzi o jednoślady to na codzień jeżdżę Thundercatem z 2001 r. ale już od dawna miałem też w planach kupno WSK-i i ostatnio wreszcie udało mi się to zrealizować

- wieśka-125
- Moje maszyny: wsk125
- Kontaktowanie:
hej! mam na imię wiesia
jestem z Łowicza.. tydzień temu zdałam prawko, kupiłam wsk 125, zarejestrowałam i teraz tylko czekam na odbiór papierków i dzida na łowickie drogi:D jest ktoś może z moich okolic?

- Savier
- Administrator
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
Serio masz na imię Wiesława?
No to musimy Cię ubóstwiać!
Maciek z tego co pamiętam jest z łowicza. (nick "Maciek")

Maciek z tego co pamiętam jest z łowicza. (nick "Maciek")
- wieśka-125
- Kontaktowanie:
no a jak myślisz?:) z sentymentu do mojego motóra taki nick:] a tak serio to aśka jestem:)
- wieśka-125
- Kontaktowanie:
oj tam babę od razu motórzystkę !!!!
może się czegoś dowiem od Was o tej mojej wiesi bo generalnie to ja zielona jestem 

- Savier
- Administrator
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
- motórzystka
- Moje maszyny: WSK 125
- Kontaktowanie:
Jak tak dalej pójdzie to będzie nas "motórzystek" coraz więcej 

Motocyklistka jest szczęśliwa, gdy znajdzie coś na czym nogami dosięga ziemi a skrzydłami nieba.
- wieśka-125
- Kontaktowanie:
fotkę najpierw muszę zrobić ale pochwalę się moją wiesią na pewno:) chociaż patrząc po Waszych wyszykowanych motórach to moja wska jest w tragicznym stanie:D ale i tak jest śliczna:D:D:D
A motórzystek niech będzie coraz więcej pokażemy chłopakom jak się powinno jeździć;)
A motórzystek niech będzie coraz więcej pokażemy chłopakom jak się powinno jeździć;)
- Adi_CK
- GG: 8179492
- Moje maszyny: Wueska
- Kontaktowanie:
wieśka-125 pisze:hej! mam na imię wiesia
Zrozumieć kobietę...wieśka-125 pisze:aśka jestem:)

Dzień dobry.

- Jakub
- GG: 4657132
- Moje maszyny: Jubilat
- Kontaktowanie:
Adi_CK pisze:wieśka-125 pisze:hej! mam na imię wiesiaZrozumieć kobietę...wieśka-125 pisze:aśka jestem:)![]()
Dzień dobry.

Witamy
Mów mi Kuba. Zielony w 175
Raz sierpem , raz młotem w czerwoną hołotę
Magister Kebeb
Magister Kebeb
- wieśka-125
- Kontaktowanie:
no ale się uśmiałam
siema 

-
- GG: 11702713
- Moje maszyny: Jawa 350TS
- Kontaktowanie:
Witam.Mam na imię Mariusz(30l).Posiadam Jawę 350TS 638-1,pochodzę z Pabianic woj Łódzkie
Zdaję sobie sprawę że jest to forum miłośników WSKi ale napewno większość z was lubi też inne "motóry" z czasów PRL,wiec mam nadzieję będziecie mnie tolerować.Kiedy miałem naście lat zaczynałem od wszelkiego rodzaju komarków,motorynek,ogarów,WueSeK 125 i 175 na Mz 150 i CZ 350 kończąc.Jak finanse pozwola to postaram się zakupić do kolekcji jakiegoś komara czy ogara i WSKę,na razie muszę popracować nad doprowadzeniem mojej Jawy do ładu i składu.Na forum zarejestrowałem się ponieważ szukam kontaktu z osobami,które czują klimat i lubią coś pogrzebać przy motórze.Osób najlepiej z najbliższej okolicy,ale nie tylko aby się od czasu do czasu spotkać i pogadać o motórach.Pozdrawiam
Zdaję sobie sprawę że jest to forum miłośników WSKi ale napewno większość z was lubi też inne "motóry" z czasów PRL,wiec mam nadzieję będziecie mnie tolerować.Kiedy miałem naście lat zaczynałem od wszelkiego rodzaju komarków,motorynek,ogarów,WueSeK 125 i 175 na Mz 150 i CZ 350 kończąc.Jak finanse pozwola to postaram się zakupić do kolekcji jakiegoś komara czy ogara i WSKę,na razie muszę popracować nad doprowadzeniem mojej Jawy do ładu i składu.Na forum zarejestrowałem się ponieważ szukam kontaktu z osobami,które czują klimat i lubią coś pogrzebać przy motórze.Osób najlepiej z najbliższej okolicy,ale nie tylko aby się od czasu do czasu spotkać i pogadać o motórach.Pozdrawiam
- Jakub
- GG: 4657132
- Moje maszyny: Jubilat
- Kontaktowanie:
Mów mi Kuba. Zielony w 175
Magister Kebeb
Magister Kebeb
- wieśka-125
- Kontaktowanie:
siema Mariusz
a na jawaczu też się udzielasz?:) co to jest za zlot w Bełchatowie?

-
- GG: 11702713
- Moje maszyny: Jawa 350TS
- Kontaktowanie:
oczywiście że na jawaczu też
to nie zlot tylko zakończenie sezonu msza,poświęcenie motórów i takie tam tu jest plakat

to nie zlot tylko zakończenie sezonu msza,poświęcenie motórów i takie tam tu jest plakat
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.