Aha wyprzedzając pytanie wszystko kosztowało 1500zł plus 50zł gaz
Junak M10 z koszem W03. Strychowiec
- 
				termin21

Junak M10 z koszem W03. Strychowiec
Przedwczoraj od 7-14 trwała akcja wygrzebywania Junaczych cześci z różnych miejsc podwórka właściciela.Motocykl z koszem był kupiony w 89roku z centrum Wrocławia od pierwszego własciciela,do 98roku był intensywnie eksploatowany,(od 96r przez brata własciciela) i w tym ,ze 98 gość zrobił dzwona po wiejskiej popijawie i uszkodził przód motocykla,Właściciel w trosce o bezpiezeństwo brata rozkręcił motocykl w drobny mak. Ja to dzisiaj troche  skręciłem do kupy i wygląda to jak na załaczonym obrazku.Na Junaka z koszem jest kpl dokumentacja . W częściach jest cały drugi Junak M10 przejściówka ,brak tylko błotnika,lampy i zbiornika paliwa. Po za tym masa części zapasowym kilka osłon łańcucha,dwa silniki,koła,zawieszenia itd.
 Zestaw czeka na remont

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- WskRLZ
 - GG: 0
 - Moje maszyny: WSK 125 WSK 175
Jawa 50 "Mustang" - Lokalizacja: Białystok
 - Kontaktowanie:

Re: Junak M10 z koszem W03. Strychowiec
Ładna ładna 
 powodzenia w renowacji jak za 1500zł to dosyć tanio wyszło;]

- fazerofz6y
 - Moje maszyny: WSK BAK
S1EX GB
S1EX USA
S1 EX Canada
S2EX USA I inne - Lokalizacja: scotland
 - Kontaktowanie:

Pieknie ty to masz farta .Ale taniocha   

Jak jestem w Pl ,to jezdze po wioskach i pytam ,ale ludzie nic nie maja .Jak bede w czerwcu to musze sie gdzies dalej w polske wypuscic

Jak jestem w Pl ,to jezdze po wioskach i pytam ,ale ludzie nic nie maja .Jak bede w czerwcu to musze sie gdzies dalej w polske wypuscic
- 
				lachu1994
 - Moje maszyny: WSK M21W2 KOBUZ 
WSK M06L
WSK M06B3
WSK M06B3 GIL - Lokalizacja: Sucha Beskidzka
 - Kontaktowanie:

Dosyć tanio... To dla Ciebie kupić junaka tanio to ile za niego trzeba dać?WskRLZ pisze:Ładna ładna powodzenia w renowacji jak za 1500zł to dosyć tanio wyszło;]
Termin gratulacje kolejnego sprzętu
- 
				termin21

Powiem Wam ,że przedemną było kilku kupujących na przestrzeni 2-3 lat i nikt tego nie chciał,bo było to tak porozwalane pomieszane wśród cześci do WSK i rometów ,że nie wygladało na to ,że powstanie z tego jakiś motocykl a co dopiero dwie sztuki. Ja mam remont junaczy prawie za Sobą i jeszcze kilka innych miałem wiec nie było dla Mnie problemem sprytnie każdą ośke,śrubke,blaszkę wybrać do skrzyneczki

- 
				Junak
 - GG: 1339321
 - Kontaktowanie:

Trzeba się będzie chyba na Śląsk przeprowadzić ...                          Gratuluje kolejnego  FARTA

Kupie części do Hondy CB 500 FOUR z lat 70 lub całą Honde !!!   rafal.junak@gmail.com
						- 
				termin21

Nie jestem ze Śląska!! Nie identyfikuje sie z tą częścią krajuJunak pisze:Trzeba się będzie chyba na Śląsk przeprowadzić ...
DOLNY ŚLĄSK