masa części Żuk , Warszawa, Syrena , Star , Polonez itp tym razem .Wszystko darmo

Od jakiego Volva jest ta kiera i lampy . Były jeszcze zderzaki ale nie miałem jak zabrać
Tryb zdawczy tak jak teraz patrze jest od komarachomik pisze:Tam prawie wszystkie części na zdjęciu są od trójkiJeden wałek i jeden tryb zdawczy mi nie pasuje. Wałek jest ze 175ccm, ale tryb zdawczy to nie mam pojęcia, skąd.
I masz jeszcze bęben od czwórki
Dzień dobry, foty. Dziękujętermin21 pisze:Dzisiaj przytargałem silnik od Osy S33 bez cylindra głowicy i zapłonu w stanie db,nowy filtr siatkowy do starych WSK okrągły,sportowy halogen lat 70tych IODE
Lusterko od Opla 50lata nowe,silnik MAW odpalający bez gaźnikaKubek pisze:termin21 napisał(a):
Dzisiaj przytargałem silnik od Osy S33 bez cylindra głowicy i zapłonu w stanie db,nowy filtr siatkowy do starych WSK okrągły,sportowy halogen lat 70tych IODE
Dzień dobry, foty. Dziękuję
Jakieś 20 lat temu teść składał sobie moto ale mu silnik ktoś ukradł a reszta została i leżała w szopceKubek pisze:super. ale skąd to masz ?porób zdjęcia owiewki wiesz od czego ona jest ? proszę o dokładne zdjęcia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości