przedstawiam swoją perełke

wiecej zdjec dorzuce na czasie

Dudek przepiękny, koniecznie dorzuć więcej fotek! Masz papiery na niego?
 Dudek przepiękny, koniecznie dorzuć więcej fotek! Masz papiery na niego? 
 tylko przeglad zostal i blachy . a gaznik zdjety bo nie wytrzymalem i musialem pstryknac fotke . czekam jeszcze na lancuch bo ma jutro przyjsc i biore sie za odpalanie po generalce oczywiscie na czesciach nowych z prl
 tylko przeglad zostal i blachy . a gaznik zdjety bo nie wytrzymalem i musialem pstryknac fotke . czekam jeszcze na lancuch bo ma jutro przyjsc i biore sie za odpalanie po generalce oczywiscie na czesciach nowych z prl
 , on jest w oryginalnym stanie czy był odnawiany?
 , on jest w oryginalnym stanie czy był odnawiany? .
.

co prawda musialem go odswiezyc ale co przy nim zrobilem napisze od poczatku jak bede mial troche czasu razem ze zdjeciami
 co prawda musialem go odswiezyc ale co przy nim zrobilem napisze od poczatku jak bede mial troche czasu razem ze zdjeciami . Udało się w końcu znaleźć ori pierścienie ? Pogoń Junaka niech się spręża ze swoim, nie ma ciula w tym roku trzeba ogarnąć jakiegoś spota forumowego z Podkarpacia, może w końcu zobacze WSKe z serii Ptaków na żywo
. Udało się w końcu znaleźć ori pierścienie ? Pogoń Junaka niech się spręża ze swoim, nie ma ciula w tym roku trzeba ogarnąć jakiegoś spota forumowego z Podkarpacia, może w końcu zobacze WSKe z serii Ptaków na żywo   
  . W Dynowie byłem kilka razy, drogą którą jeździłem to lipa i nie lubię jakoś tam jeździć ale co najwyżej bym się poświęcił jakby tam był spot
. W Dynowie byłem kilka razy, drogą którą jeździłem to lipa i nie lubię jakoś tam jeździć ale co najwyżej bym się poświęcił jakby tam był spot 

Daj fotkę takiej stopki, bo coś tam mamsiwer pisze:a i jeszcze jakby kto mial stopke boczna do dudka to piszcie ...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości