Fajnie że masz Janka z tego roku co ja
 (oczywiście to Twoja pierwsza rejestracja a mój rocznik)
wiesz, te tulejki są wytoczone kolokwialnie pisząc z gówna... żebyś później nie płakał i żałował. Osobiście nie wsadziłbym ich do wueski. Hehehe no może do takiej co stoi na półceBuzek pisze:- Tulejki są od Wacka ze Skutera , kilka osób na nich śmiga i nie mają zastrzeżeń

. Mam nadzieje , że nie są aż tak złej jakości jak piszesz
 . Mam nadzieje , że nie są aż tak złej jakości jak piszesz  , przekonamy się w praktyce
 , przekonamy się w praktyce  ) . Silnik odpalony był jakieś dwa tyg. temu
) . Silnik odpalony był jakieś dwa tyg. temu  . Wykryłem kilka problemów , które staram się rozwiązać
 . Wykryłem kilka problemów , które staram się rozwiązać  . Myślę , że w weekend zrobię jakieś aktualne foto motocykla
 . Myślę , że w weekend zrobię jakieś aktualne foto motocykla 

Nie wstydź się , ładny róż jak pojedziesz nim na paradę równości na pewno znajdziesz przyjaciółBuzek pisze:Kolor na zdjęciu jest strasznie przekłamany

Ja tez mam junaczka juz po malowaniu. Wydawaloby sie niektorym ze najgorsza robota za mna... Za to efekt bedzie na pewno nieziemski! Juz nie moge sie doczekac fotek z zakonczenia remontu. Podziwiam dbalosc o szczeguly. Malina
 Ja tez mam junaczka juz po malowaniu. Wydawaloby sie niektorym ze najgorsza robota za mna... Za to efekt bedzie na pewno nieziemski! Juz nie moge sie doczekac fotek z zakonczenia remontu. Podziwiam dbalosc o szczeguly. Malina 

, szparunki malowane ręcznie
 , szparunki malowane ręcznie   , pozostało jeszcze trochę kabelkowej roboty .
 , pozostało jeszcze trochę kabelkowej roboty . Jest przepiękny!
 Jest przepiękny!
 .
. troszkę kapie olejem
 troszkę kapie olejem  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości