Zrobiłem zdjęcie tej nieszczęsnej stopki, będzie na pamiątkę co się znowu stało :p Widać lekkie pęknięcie

Jakieś porady co do CDI, typu gdzie co zamontować mile widziane jak coś

Texas Ranger pisze: ↑2018-09-16, 10:21Najczęściej się go montuje w miejsce iskrownika, który wcześniej trzeba odkręcić.

(Żarówki 12V 35/35W)
 (Żarówki 12V 35/35W) Masa raczej też, na 6v działało, tak samo jest z żarówką oświetlenia licznika, nie ma masy, a na 6v jakoś łapała
 Masa raczej też, na 6v działało, tak samo jest z żarówką oświetlenia licznika, nie ma masy, a na 6v jakoś łapała 

wystrzeliła mi)
 wystrzeliła mi)

![:]](./images/smilies/splash.gif)

Pomysł nad lepszym oświetleniemNexT pisze: ↑2018-10-25, 21:34W końcu mogę powiedzieć tak na 100% że WSK nie będzie przerywać, zacząłem interweniować w gaźnik i okazało się, że zaworek zaczął się zacinać, teraz po wymianie bardzo ładnie leci paliwo
Udało mi się także dostać ten przeklęty przelewacz, drucik i sprężynka z długopisu i jest tak jak być powinien
Przelewanie nim, a nie jakimś drutem to przyjemność teraz :p
Zacząłem nagrywać filmy znowu, tym razem nie z jazdy, a z "siedzenia w garażu" poza kilkoma problemami technicznymi takimi jak mocowanie kamery itp
https://www.youtube.com/watch?v=uwxvQEiBEsA&t
W weekend planuję nagrać film o uszczelnianiu kolanka gdyż kilka razy było ruszane i azbest już nie trzymał tak dobrze, a tak poza tym latało przy tłumiku na lewo i prawo..
CDN.
Pozdrawiam

przy czym gdy drugą można było kręcić itp i wyszła jak po maśle gdy odkręciłem śruby i pociągnąłem w dół, natomiast tą co się blokowała musiałem aż wybijać z mocowania
 przy czym gdy drugą można było kręcić itp i wyszła jak po maśle gdy odkręciłem śruby i pociągnąłem w dół, natomiast tą co się blokowała musiałem aż wybijać z mocowania  (Ona miała to podciśnienie)
 (Ona miała to podciśnienie) ale jakoś to jeszcze chodzi, więc aż tak źle nie jest.
 ale jakoś to jeszcze chodzi, więc aż tak źle nie jest.

![:]](./images/smilies/splash.gif)

Aha..

. Trochę literatury jest na forum.
. Trochę literatury jest na forum. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości