wybiera się ktoś może ? http://www.motorbikejaroslaw.pl/
tutaj stronka, można poczytać coś o zlocie
impreza jak pisze na stronce 21-23 sierpnia.Mam nadzieję że pogoda dopisze i będe uczestniczył swoją WSKą.
a to szkoda, byłby jeden motórzysta więcej Może inni motórzyści z Podkarpacia wpadną ?
Ja z Piotrkiem7533 no na 99% będziemy, mam nadzieję że pogoda dopisze.
W tytule tematu wkradła mi się pomyłka, jest do XIX zlot a nie IX.
pozdr.
Dodam kilka fotek ze zlotu, starych motorków bo współczesnych nie mam.
Jak dla mnie impreza bardzo fajna, za rok jade z namiotem na 3 dni.Był nawet gośc na jakimś starym moto z Warszawy.Oczywiście do tej pory na tym zlocie padł rekord ( ciekawe ile będzie za rok, na XX-leciu ), szacuje się ze 800-1200 motocykli było ( z opowiadań organizatorów i prasy tak wynika ).W gazecie tutaj regionalnej widać na zdjęciu mojego Kobuza
Nawet nie wiedziałem ze w okolicy ludzie mają dosyć ciekawe motorki jak ten Standard,BMW czy ten czarny Junak ( rozmawiałem z właścicielem )
Niestety narazie nie znalazłem na youtube filmików z parady na rynek ( parada była bomba poprostu )a po drodze i w trakcie duzo ludzi nagrywało.Jeden filmik z palenia gumy do wystrzelenia:
było również sporo Jaw, ETZ ale nie mam ich zdjęć. Są fotki dwóch WFM S34, podobne ale można odróżnić.Mogą się powtarzać fotki tego samego motoru lecz z innego ujęcia.