motocykl ma braki takie jak : lampa przód, lampa tył, błotnik tył, zegary, prawego boczka, oslony wydechu , siedzenia. Ale za to posiada oryginalne chromowane koła, górny wydech wraz z kolankiem  , lekko przebija się rdza ale to nie problem, kierownice z poprzeczką , lagi, rame oryginalną , telskopy tył, stopke hamulca, błotnik przedni, silnik , zbiornik paliwa.Posiada tabliczke znamieniową ze zgodnością nr ramy i silnika i jest możliwość odzyskania dowodu a cena za nią to 400zł ogolnie motorek do remontu i skompletowania i nie wiem czy warto inwestować??
 motocykl ma braki takie jak : lampa przód, lampa tył, błotnik tył, zegary, prawego boczka, oslony wydechu , siedzenia. Ale za to posiada oryginalne chromowane koła, górny wydech wraz z kolankiem  , lekko przebija się rdza ale to nie problem, kierownice z poprzeczką , lagi, rame oryginalną , telskopy tył, stopke hamulca, błotnik przedni, silnik , zbiornik paliwa.Posiada tabliczke znamieniową ze zgodnością nr ramy i silnika i jest możliwość odzyskania dowodu a cena za nią to 400zł ogolnie motorek do remontu i skompletowania i nie wiem czy warto inwestować??Wsk sport
- gabste
- GG: 0
- Moje maszyny: wsk 175
 636B 04
- Kontaktowanie:
Wsk sport
Witam panowie mam takie pytanie czy warto kupić wsk m21w2s z 1975 roku motocykl na chodzi , przemalowany na czarno ale wygląda z pod tej farby yellow bahama  motocykl ma braki takie jak : lampa przód, lampa tył, błotnik tył, zegary, prawego boczka, oslony wydechu , siedzenia. Ale za to posiada oryginalne chromowane koła, górny wydech wraz z kolankiem  , lekko przebija się rdza ale to nie problem, kierownice z poprzeczką , lagi, rame oryginalną , telskopy tył, stopke hamulca, błotnik przedni, silnik , zbiornik paliwa.Posiada tabliczke znamieniową ze zgodnością nr ramy i silnika i jest możliwość odzyskania dowodu a cena za nią to 400zł ogolnie motorek do remontu i skompletowania i nie wiem czy warto inwestować??
 motocykl ma braki takie jak : lampa przód, lampa tył, błotnik tył, zegary, prawego boczka, oslony wydechu , siedzenia. Ale za to posiada oryginalne chromowane koła, górny wydech wraz z kolankiem  , lekko przebija się rdza ale to nie problem, kierownice z poprzeczką , lagi, rame oryginalną , telskopy tył, stopke hamulca, błotnik przedni, silnik , zbiornik paliwa.Posiada tabliczke znamieniową ze zgodnością nr ramy i silnika i jest możliwość odzyskania dowodu a cena za nią to 400zł ogolnie motorek do remontu i skompletowania i nie wiem czy warto inwestować??

motocykl ma braki takie jak : lampa przód, lampa tył, błotnik tył, zegary, prawego boczka, oslony wydechu , siedzenia. Ale za to posiada oryginalne chromowane koła, górny wydech wraz z kolankiem  , lekko przebija się rdza ale to nie problem, kierownice z poprzeczką , lagi, rame oryginalną , telskopy tył, stopke hamulca, błotnik przedni, silnik , zbiornik paliwa.Posiada tabliczke znamieniową ze zgodnością nr ramy i silnika i jest możliwość odzyskania dowodu a cena za nią to 400zł ogolnie motorek do remontu i skompletowania i nie wiem czy warto inwestować??- Savier
- Administrator
- Moje maszyny: Lelek '76
 M21W2 '76
 Gil spec. '75
- Kontaktowanie:
Re: Wsk sport
Zadajesz głupie pytania. Jak masz dostęp do części brakujących, a nawet kit jak nie masz, to bierz. Chciałeś się pochwalić, że możesz kupić? 

- arek wsk175
- Moje maszyny: wsk 125 lelek
- Kontaktowanie:
ja bym sie nie zastanawiał ,braki powoli uzupełnisz u mnie gosc ma w oryginale sporta 1 do remontu , a chce 3000 .Wiec sie opłaca moim zdaniem.

- 175mirek
- GG: 1103489
- Kontaktowanie:
Gabste sie chciał pochwalić okazją  No kurde pomyśl logicznie że 400zł to kosztuje sam tłumik z kolankiem i kierownicą... A gdzie reszta? Jasne że sie opłaca brać! Błotnik tylny jak coś to mam w idealnym stanie,nawet pod chrom sie nadaje,no i osłonki tłumika też mam w bdb stanie,wiec już byś miał te części...
 No kurde pomyśl logicznie że 400zł to kosztuje sam tłumik z kolankiem i kierownicą... A gdzie reszta? Jasne że sie opłaca brać! Błotnik tylny jak coś to mam w idealnym stanie,nawet pod chrom sie nadaje,no i osłonki tłumika też mam w bdb stanie,wiec już byś miał te części...

No kurde pomyśl logicznie że 400zł to kosztuje sam tłumik z kolankiem i kierownicą... A gdzie reszta? Jasne że sie opłaca brać! Błotnik tylny jak coś to mam w idealnym stanie,nawet pod chrom sie nadaje,no i osłonki tłumika też mam w bdb stanie,wiec już byś miał te części...
 No kurde pomyśl logicznie że 400zł to kosztuje sam tłumik z kolankiem i kierownicą... A gdzie reszta? Jasne że sie opłaca brać! Błotnik tylny jak coś to mam w idealnym stanie,nawet pod chrom sie nadaje,no i osłonki tłumika też mam w bdb stanie,wiec już byś miał te części...Motocykle to nie wszystko ale bez nich wszystko jest niczym...
						- gabste
- Moje maszyny: wsk 175
 636B 04
- Kontaktowanie:
Heh panowie nie chciałem się pochwalic  tylko pomimo tych czesci nie wiedzialem czy sie oplaca ale zobaczymy jutro czy ja wezme
 tylko pomimo tych czesci nie wiedzialem czy sie oplaca ale zobaczymy jutro czy ja wezme 

tylko pomimo tych czesci nie wiedzialem czy sie oplaca ale zobaczymy jutro czy ja wezme
- wsk_weteran
- GG: 5460632
- Moje maszyny: SHL M-11
 WSK M21W2S2 Yamaha FZ 750, Romety/Komary
- Kontaktowanie:
jak nie chcesz jej brać to daj namiar ja ją wezmę

KAPITALNE REMONTY SILNIKÓW , YAMAHA FZ 750 - CAŁA NA CZĘŚCI - SPRZEDAM 
PRIV / wsk_weteran@onet.eu
						PRIV / wsk_weteran@onet.eu