Od tego trzepania, aż zakwasy mam...
Ale było warto!

Dodatkowo miła informacja:
(3/18/11) Dow. Rejestracyjny: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
(3/25/11) Dow. Rejestracyjny: Przyjęto dokument w Urzędzie, dokument do odbioru.

a ile kosztuje ten FOSOL i ile go potrzeba? Myslisz ze uszkodzil by lakier jak by sie cos ulalo?
 a ile kosztuje ten FOSOL i ile go potrzeba? Myslisz ze uszkodzil by lakier jak by sie cos ulalo? ja go czyscilem ale nie wyszlo tak ladnie jak u ciebie
 ja go czyscilem ale nie wyszlo tak ladnie jak u ciebie  musze jeszcze poszukac informacji czy na to trzeba klasc farbe czy nie bo jak wczesniej czytalem to po wiekszosci srodkow trzeba wymyc bak wrzatkiem i pomalowac jakas specjalistyczna farba do tego
 musze jeszcze poszukac informacji czy na to trzeba klasc farbe czy nie bo jak wczesniej czytalem to po wiekszosci srodkow trzeba wymyc bak wrzatkiem i pomalowac jakas specjalistyczna farba do tego 
 ja moj w lapach trzepalem z jakims innym srodkiem i kawalkami szkla ale w sumie nie wile to dalo... a byl malowany ta czerwona farba ktora sie luszyla i czasami sie zdarylo widziec ja gdzies na filtrze... jak odbiore bak przyjze sie doklanie jak to wyglada i moze tez wyczyszcze tymi srodkami co audiobas
 ja moj w lapach trzepalem z jakims innym srodkiem i kawalkami szkla ale w sumie nie wile to dalo... a byl malowany ta czerwona farba ktora sie luszyla i czasami sie zdarylo widziec ja gdzies na filtrze... jak odbiore bak przyjze sie doklanie jak to wyglada i moze tez wyczyszcze tymi srodkami co audiobas  bo rudej u siebie nie mialem o tyle dobrze zeby tylko ta stara farba zlazla bylo by fajnie
 bo rudej u siebie nie mialem o tyle dobrze zeby tylko ta stara farba zlazla bylo by fajnie 

O to właśnie chodzi.AudioBas pisze: Co do szkiełkowania to jestem bardzo zadowolony, ale jednak fabryczne odlewy nie były idealne i widać parę pierdółek.
No ale cóż, nie będę się tym denerwował.
 A w rzeczach do cynkowania widziałem cebanyt?? Jeśli tak to daj je do chromu.
 A w rzeczach do cynkowania widziałem cebanyt?? Jeśli tak to daj je do chromu.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość