Od niedawna posiadam motocykl WSK Kos. Kupiłem go całego w częściach i powoli zaczynam sklejać do kupy
Przedstaw Się
- 
				Krzysio161
 - GG: 0
 - Moje maszyny: WSK 125 MO6B3 Kos
Wsk 125 M06B3
WSK 175 KOBUZ
MZ ETZ 150 - Lokalizacja: Hołowczyce
 - Kontaktowanie:

Re: Przedstaw Się
Witam.Mam na imię Krzysztof. Pochodzę z Hołowczyc. Mam 22 lata.
Od niedawna posiadam motocykl WSK Kos. Kupiłem go całego w częściach i powoli zaczynam sklejać do kupy

- minister
 - Moje maszyny: komar na pedały
 - Kontaktowanie:

Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Marcin i pochodzę z woj. lubelskiego. Moim zamiłowaniem są Polskie motocykle 1945-1985 r. a przede wszystkim przywracanie ich do życia. Pozdrawiam: całą Administrację, Moderatorów, Sponsorów i Użytkowników.

- FNX
 - Moje maszyny: WSK M06B3 '75
 - Kontaktowanie:

Łukasz z Białobrzegów wita Wszystkich gorąco.  

- Łukasz S.
 - Moje maszyny: wełeski
 - Kontaktowanie:

Witam kolegę z forum  

- FNX
 - Moje maszyny: WSK M06B3 '75
 - Kontaktowanie:

Nie mogło mnie tu zabraknąć.Łukasz S. pisze:Witam kolegę z forum
- 
				piterazim
 - Moje maszyny: WSK 125
 - Kontaktowanie:

Witam 
Jestem Piotrek z okolic Leszna wlkp. Ze sprzętów miałem komarka, jawę 350ts, Suzuki gsx 750F,Suzuki gsx-r750. Potem z okazji powiększenia rodziny zamieniłem 2 koła na 4. Ostatnio zostałem posiadaczem WSK 125 M06 b3 '80. Stała zapomniana przez kilkanaście lat w szopie. Powoli zaczynam przywracać ją do życia

Jestem Piotrek z okolic Leszna wlkp. Ze sprzętów miałem komarka, jawę 350ts, Suzuki gsx 750F,Suzuki gsx-r750. Potem z okazji powiększenia rodziny zamieniłem 2 koła na 4. Ostatnio zostałem posiadaczem WSK 125 M06 b3 '80. Stała zapomniana przez kilkanaście lat w szopie. Powoli zaczynam przywracać ją do życia
- Harnaś
 - GG: 13367811
 - Moje maszyny: Wsk 125/ Wsk 175/mz etz 300
 - Kontaktowanie:

Witam Serdecznie; )
Witam Was Wszystkich;] Nazywam Się Rafał Harasimiuk Pochodzę z Wsi Mokrany Stare Na wschodzie Polski koło granicy;] Posiadam Wsk 125 Bez Papierów ale Silniczek Igiełka 100 Pociska z położeniem się na bak. A 80 90 bez problemu. Po remoncie .;] Nigdy nie katowana nie widziała Oleju typu Roślinny Itp Lux 10 Mixol benzyna ruska . Nie Katowana . Pozdrawiam Was ;] 

Dodam Film Z moją wiesią;] http://www.youtube.com/watch?v=ntlTl3uKMZE Nie patrzcie na licznik bo zaniża dużo bardzo ;]

- 
				chromuj
 - GG: 6029908
 - Moje maszyny: ktm 350
 - Kontaktowanie:

Witam
Jestem Michał, na co dzień do złapania w okolicach
  Krakowa bądź Krosna (podkarpacie). Zapisałem się do Waszej społeczności, aby czerpać stąd wiele cennych rzeczy przydatnych w moim fachu. Pracuje w zakładzie obróbki metali, gdzie oprócz obsługi kontraktów wraz z kolegą prowadzę dział renowacji powłok chromu na częściach do motocykli i samochodów. 
Pomyślicie pewnie, że gościowi zależy na taniej reklamie albo jest kolejnym naciągaczem bo profil pojawia się na kilku forach.
Wręcz przeciwnie!Wraz ze wspomnianym kolegą z pracy istniejemy na forach internetowych po to, aby dowiedzieć się czegoś o motocyklach czy samochodach, do których odnawiamy części, czasem poradzić się gdy mamy z nimi jakiś problem (np. jak detal wykańczany był w oryginale), jak również kupować różne elementy prosto od społeczności, gdy zajdzie taka potrzeba.
WSK-i jeszcze nie mam, ale kto wie może i się skuszę na zakup, choć narazie nie mam czasu na jazdę nawet moim KTM'em.
Ze swojej strony oferuję pomoc w zakresie szeroko rozumianej galwanizacji, powłok dekoracyjnych (miedzi,niklu,chromu) czy obróbki takich detali.
Podejrzewam, że może kilku z Was jakimś przypadkiem korzystało z naszych usług w ostatnim czasie bo kilkanaście tych WSeK przez ręce mi przeleciało. W podpisie macie stronę internetową firmy, w której pracuje ( znajdziecie na niej namiary do mnie, piszcie, dzwońcie - jak tylko będę mógł to postaram się pomóc w swojej dziedzinie ) a jeśli szefostwo forum wyrazi zgodę to mogę zamieścić oficjalną reklamę (czy zacząć wątek dotyczący renowacji, w którym mogę udzielać porad - aby był zachowany ład i porządek).
A tak na dobry początek efekt moich prac nad jednym komplecikiem 'rzekomo' od WueSKi Renowacja chromu - motocykl WSK .
Reasumując miło mi gościć w Waszych progach

Jestem Michał, na co dzień do złapania w okolicach
Pomyślicie pewnie, że gościowi zależy na taniej reklamie albo jest kolejnym naciągaczem bo profil pojawia się na kilku forach.
Wręcz przeciwnie!Wraz ze wspomnianym kolegą z pracy istniejemy na forach internetowych po to, aby dowiedzieć się czegoś o motocyklach czy samochodach, do których odnawiamy części, czasem poradzić się gdy mamy z nimi jakiś problem (np. jak detal wykańczany był w oryginale), jak również kupować różne elementy prosto od społeczności, gdy zajdzie taka potrzeba.
WSK-i jeszcze nie mam, ale kto wie może i się skuszę na zakup, choć narazie nie mam czasu na jazdę nawet moim KTM'em.
Ze swojej strony oferuję pomoc w zakresie szeroko rozumianej galwanizacji, powłok dekoracyjnych (miedzi,niklu,chromu) czy obróbki takich detali.
Podejrzewam, że może kilku z Was jakimś przypadkiem korzystało z naszych usług w ostatnim czasie bo kilkanaście tych WSeK przez ręce mi przeleciało. W podpisie macie stronę internetową firmy, w której pracuje ( znajdziecie na niej namiary do mnie, piszcie, dzwońcie - jak tylko będę mógł to postaram się pomóc w swojej dziedzinie ) a jeśli szefostwo forum wyrazi zgodę to mogę zamieścić oficjalną reklamę (czy zacząć wątek dotyczący renowacji, w którym mogę udzielać porad - aby był zachowany ład i porządek).
A tak na dobry początek efekt moich prac nad jednym komplecikiem 'rzekomo' od WueSKi Renowacja chromu - motocykl WSK .
Reasumując miło mi gościć w Waszych progach
- Kamillos
 - Moje maszyny: SHL M17 Gazela
 - Kontaktowanie:

Witam, mam na imię Kamil, pochodze z małej miejscowości niedaleko Mielca(podkarpacie). Posiadam SHL M17 Gazelę.

- 
				bastekwa
 - Moje maszyny: wsk 175
bandit 600 - Lokalizacja: nakło
 - Kontaktowanie:

Witam mam na imię Sebastian mam 25 lat i mieszkam w okolicy nakła nad notecią w kuj-pom.jestem posiadaczem tatowej wski 175 i mam zamiar ją w wolnych chwilach podszykować tak aby w niedziele można było nią pośmigać i dlatego chcę zaczerpnąć waszych bogatych doświadczeń.pozdrawiam

- 
				patrykk
 - Moje maszyny: M72 m, WSK M06 B3
 - Kontaktowanie:

Witam, na imię mam Patryk, jestem ze Szczecina. Posiadam M72m oraz Wsk m06b3 w stajni jest jeszcze CBR900 ale ona tutaj nie pasuje. Potrzebuje parę porad do mojej wieśki.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- 
				MarcinJ
 - Moje maszyny: NT650V
 - Kontaktowanie:

Siema , Marcin 35 lat, szukam wspomnień na 2T, póki co poluję na jakaś ciekawą dwuramówkę, zanim jednak to się zmaterializuje śmigam japonczykiem, jestem z Elbląga

- 
				Delfinnn
 - GG: 7501743
 - Moje maszyny: WSK M21W2 Kobuz
WSK M06Z 1959 - Lokalizacja: Szczecin
 - Kontaktowanie:

Cześć,
Mam na imię Przemek mam 23 lata,mieszkam w Szczecinie , studiuję Transport-Specjalizacja Inż. Samochodowa, skończyłem Technikum Samochodowe.
Interesuję się motoryzacją , a przede wszystkim WUESKAMI

Pozdro :->

Mam na imię Przemek mam 23 lata,mieszkam w Szczecinie , studiuję Transport-Specjalizacja Inż. Samochodowa, skończyłem Technikum Samochodowe.
Interesuję się motoryzacją , a przede wszystkim WUESKAMI
Pozdro :->
- 
				CULTOWO
 - Moje maszyny: Sporo wsk ;)
 - Kontaktowanie:

Witam!
Mam na imię Daniel,mieszkam w Łęcznej.
Posiadam ok.30 motocykli marki WSK,Są to różne modele sport S1, 2XBĄK ,LELEK ,DUDEK ,GIL ,3KOSY ,EX itp.
W swoich zbiorach posiadam dużo zwykłych Wsk czyli czarnych ale każda z nich jest w dobrym stanie i na chodzie.
Moje zbiory cały czas się powiększają i nigdy z tego nie zrezygnuję!!
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów ! Daniel

Mam na imię Daniel,mieszkam w Łęcznej.
Posiadam ok.30 motocykli marki WSK,Są to różne modele sport S1, 2XBĄK ,LELEK ,DUDEK ,GIL ,3KOSY ,EX itp.
W swoich zbiorach posiadam dużo zwykłych Wsk czyli czarnych ale każda z nich jest w dobrym stanie i na chodzie.
Moje zbiory cały czas się powiększają i nigdy z tego nie zrezygnuję!!
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów ! Daniel
- 
				herganon
 - Moje maszyny: -Wsk 125
-Skuterek - Lokalizacja: Lublin
 - Kontaktowanie:

Witam 

Nazywam się Bartek,pochodzę z woj.lubelskiego.Od małego interesowałem się motocyklami. Motocykle jakie posiadam to Wsk 125 oraz Skuterek Romet.Pozdrawiam

Nazywam się Bartek,pochodzę z woj.lubelskiego.Od małego interesowałem się motocyklami. Motocykle jakie posiadam to Wsk 125 oraz Skuterek Romet.Pozdrawiam
- 
				bear

Witam.
Mam na imie Patryk i mam 11 lat. Kocham komarki, moja wsk i dziewczyne. Jestem z okolic Radomia

Mam na imie Patryk i mam 11 lat. Kocham komarki, moja wsk i dziewczyne. Jestem z okolic Radomia
- 
				Graf
 - Moje maszyny: WSK M06 -64,
WSK M06B3 - Lokalizacja: Kościan
 - Kontaktowanie:

Witam wszystkich! Jestem Bartek, mieszkam w Kościanie (woj. wielkopolskie).

- 
				Norbi
 - Moje maszyny: wsk 125
 - Kontaktowanie:

Witam, 
Jestem Norbert, mam 18 lat, mieszkam w Zwoleniu( kolo Radomia), przygodę z motorami zaczolem z przed okolo 2 lat kiedy nabylem komarka 2350, aktualnie posiadamam 2 komarki, simsona sr 50 oraz wske 3 "cross", myślę, że miło będzie mi się z wami współpracowało, jak i wam ze mną

Jestem Norbert, mam 18 lat, mieszkam w Zwoleniu( kolo Radomia), przygodę z motorami zaczolem z przed okolo 2 lat kiedy nabylem komarka 2350, aktualnie posiadamam 2 komarki, simsona sr 50 oraz wske 3 "cross", myślę, że miło będzie mi się z wami współpracowało, jak i wam ze mną
- 
				RoninIFK
 - Moje maszyny: WSK 175 Kobuz 1979r
 - Kontaktowanie:

Hej jestem Marcin mieszkam w Lublińcu woj śląskie:) od jakiegos tygodnia posiadam wsk 175 kobuz z 79r oraz jawke 50tke około 40letnią (nie wiem dokładnie stary dowód rejestracyjny na którym nie było roku produkcji) postanowiłem dołączyć do forum bo własnie rozebrałem kobuzaa i zaczynam go reanimować pozdrawiam wszystkich życząc wam i sobie owocnej współpracy...

- 
				MrCtagg
 - Moje maszyny: Wsk M21W2 Kobuz z 82r.
 - Kontaktowanie:

Witam. Nazywam się Bartek L. Pochodzę z Myszkowa w Śląskim. Póki co posiadam WSK M21W2 Kobuz ,którą razem z tatą      remontujemy ,a w zasadzie kończymy. Ramę zakupiliśmy od pierwszego właściciela. Silnik sprzedał lata temu ,więc kupiliśmy silnik i wyremontowaliśmy. Nie mogę dodać zdjęcia bo za duży rozmiar.