Przybieram się do remontu wsk 125

Potrzebny mi na początek tłok i pierścienie .
Co o tym myślicie ?
http://allegro.pl/wsk-125-oryginalny-fa ... 58838.html
Jeżeli tłok jest faktycznie z FSO to nie powinien być taki zły (chyba lepszy od almotu) . Tylko czy to są na pewno oryginalne tłoki... Braliście coś od tego sprzedawcy ?
Pozwólcie , ze jeszcze zadam pytanie dotyczące łożysk . Potrzebuję cały komplet do silnika . Słyszałem , że FAG-a sa dobre tylko troszkę drogie . Słyszałem porady , żeby kupić w sklepie jakieś Polskie . Tylko jaką firmę ? Nie chcę , zeby mnie wydymali jakąś Chińszczyzną... Znacie jakąś możliwą firmę w przystępnej cenie ? (Nie chodzi mi o takie za 40 zł komplet ale i nie o takie , że za 110 zł komplet . Chociaż , żeby się w ręku nie rozpadły

Te znalazłem FAG-a tylko portfel może tego nie wytrzymać....
http://allegro.pl/nelmoto-lozyska-silni ... 87443.html

Z łożyskami myślę dosyć podobnie ale chyba i tak kupie te FAG-i , bo jak znam życie to jak pójdę do sklepu to zedrą ze mnie (takie sklepy u mnie w mieście) i wyjdzie podobnie do tych fagów a łożyska będą gorsze , ale przejdę się i popytam . Słyszałem o gotowaniu tłoków w oleju tylko nie wiem jaki ten tłok wziąć... Możesz powiedzieć o jakie Ci chodzi te "CX" (na alledrogo nie znalazłem ) , Gorzyckiego też nie mam skąd wziąć , więc zostaje tylko FSO i almot... Gdybym kupił tłok i cylinder almota to myślę , że raczej na pewno by nie spuchną ale przy szlifie troszeczkę za mało mi rozwierci i klops . Znam gościa - mieszka blisko mnie , więc jestem za kupieniem samej korby i taniej to wyjdzie . Patrzyłem na moto car Filipczuk jak mówiłeś tam jest za 50 zł + przesyłka ( i też na zdjęciu nie ma sworznia..
 Z łożyskami myślę dosyć podobnie ale chyba i tak kupie te FAG-i , bo jak znam życie to jak pójdę do sklepu to zedrą ze mnie (takie sklepy u mnie w mieście) i wyjdzie podobnie do tych fagów a łożyska będą gorsze , ale przejdę się i popytam . Słyszałem o gotowaniu tłoków w oleju tylko nie wiem jaki ten tłok wziąć... Możesz powiedzieć o jakie Ci chodzi te "CX" (na alledrogo nie znalazłem ) , Gorzyckiego też nie mam skąd wziąć , więc zostaje tylko FSO i almot... Gdybym kupił tłok i cylinder almota to myślę , że raczej na pewno by nie spuchną ale przy szlifie troszeczkę za mało mi rozwierci i klops . Znam gościa - mieszka blisko mnie , więc jestem za kupieniem samej korby i taniej to wyjdzie . Patrzyłem na moto car Filipczuk jak mówiłeś tam jest za 50 zł + przesyłka ( i też na zdjęciu nie ma sworznia..  .
.