Jeden z forumowych kolegów mówił, że wystarczy wbić nity w otworki na kołach Z-19 ( te co są osadzone na tych pierścieniach na wałkach ) i koła elegancko schodzą
 . Jeszcze nie próbowałem tego, jak będzie okazja to się sprawdzi.
 Załatwiłem już gościa który będzie szył mi pokrowiec i w sobote będę miał do odbioru
 Załatwiłem już gościa który będzie szył mi pokrowiec i w sobote będę miał do odbioru 

Ogólnie wczoraj już zacząłem składać silnik a tu jeb... zginęła mi gdzieś sprężynka która wypycha kulke trzymającą tarcze automatu ;/ musiała wyparować bo była w jednym pudle z częściami ;/
 Ogólnie wczoraj już zacząłem składać silnik a tu jeb... zginęła mi gdzieś sprężynka która wypycha kulke trzymającą tarcze automatu ;/ musiała wyparować bo była w jednym pudle z częściami ;/
 dopiero jak wrócę albo sie tam zaklimatyzuje to prace ruszą dalej, kto wie może wsk'i będą w niemczech?
 dopiero jak wrócę albo sie tam zaklimatyzuje to prace ruszą dalej, kto wie może wsk'i będą w niemczech? 
 ale jedno jest pewne!
 ale jedno jest pewne!  nie sprzedam ich i czwórkę skoncze tylko nie wiem kiedy
 nie sprzedam ich i czwórkę skoncze tylko nie wiem kiedy 
 Na tym to chyba będzie koniec, teraz musze jeszcze posprzątać garaż zabezpieczyć maszyny i w piątek wyjeżdżam.
 Na tym to chyba będzie koniec, teraz musze jeszcze posprzątać garaż zabezpieczyć maszyny i w piątek wyjeżdżam.  .
. 

.
.
 W słońcu całość wpada w delikatny pomarańcz.
 W słońcu całość wpada w delikatny pomarańcz. Jutro odbieram graty
 Jutro odbieram graty 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości