Gdzie kupiłeś ten iskrownik z zapłonem elektronicznym - możesz podać producenta tego zestawu CDI ? Możemy liczyć na rysunek z wymiarami tej podstawki ? Pozdrawiam
Dzisiaj ruszamy dalej - podstawka wyszła miodzio!
Trochę te otwory do regulacji wyszły widać, że robione domowym sposobem
Dziś plan jest taki, aby odpalić silnik na nowej podstawce
Zobaczymy jak się sprawdzi!
Profesjonalne zapłony CDI WSK i nie tylko...KLIKNIJ Uważaj na podróby! --->ZOBACZ
NA upartego można by wszystko upchnąć pod tym deklem tylko pytanie po co skoro oryginalnie cewki od temperatury się palą to chyba lepiej dać to na zewnątrz i mieć spokój. Moja WSK ma zrobione na CDI 646km i spisuje się dzielnie (jedynie problemy z ładowaniem aq mam)
Nie dawał bym cewki ani modułu w silnik tylko w schowek pod siedzenie albo pod bak
Umieszczenie tych elementów w lampie nie jest chyba dobrym pomysłem. Z tego co zauważyłem, większość oblatanych z elektryką dąży do tego, żeby zbliżyć regulator jak najbliżej akumulatora i źródła prądu. Poza tym nie zapominaj o chłodzeniu regulatora, mój się nie przegrzewa, ale zauważyłem, że chłopakom wrzą.
tylko w lampie może być gorąco z powodu samego grzania się żarówki a co dopiero jeśli dopakuje się tam regulator.
Można go ładnie schować pod zbiornikiem koło główki albo gdzieś koło aq
Kierownicą bym się nie przejmował - mam coś takiego zrobione chyba w SHLce i jakoś żyję.
Jakie kolanko kupiłeś? Bez podkładu miedzi na tym akurat to bym sobie darował, od razu przebarwienia mogą wyjść. Może nowe z allegro? Chociaż tam jakość powłoki jest podobna.