Wyprzedzałem na prostej babkę w matizie co na pustej drodze jechała 30 ... Rozpędziłem się do 60
 Wyprzedzałem na prostej babkę w matizie co na pustej drodze jechała 30 ... Rozpędziłem się do 60  Ale już jej na pych po 6h w pracy nie odpaliłem
 Ale już jej na pych po 6h w pracy nie odpaliłem  Do tego mam winowajcę zepsutej latającej kopki- wałek się rozsypał się w drobny mak O_o Czyżbym miał zbyt mocnego kopa??
 Do tego mam winowajcę zepsutej latającej kopki- wałek się rozsypał się w drobny mak O_o Czyżbym miał zbyt mocnego kopa??  Pewnie już wcześniej był uszkodzony a ja nie zauważyłem
 Pewnie już wcześniej był uszkodzony a ja nie zauważyłem  Ktoś mi mówił, że ktoś dorabia docisk sprzęgła na 9 sprężynek, dostanę jakieś namiary i opinie?? Zaraz wrzucę zdjęcia.
 Ktoś mi mówił, że ktoś dorabia docisk sprzęgła na 9 sprężynek, dostanę jakieś namiary i opinie?? Zaraz wrzucę zdjęcia.Oto i zdjęcia wszystkich usterek jakie na razie wyniuchałem...

Nie mam pojęcia, czasami mi odbijała przez tą kompresję ale to raczej przez to się nie uszkodziła...
 Nie mam pojęcia, czasami mi odbijała przez tą kompresję ale to raczej przez to się nie uszkodziła...
 Wałek startera pozostawiam bez komentarza
 Wałek startera pozostawiam bez komentarza